- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Tudomány - Belföld
Az HBO újabb nagy lépése a digitális jövő felé
Közép-Európa vezető prémium mozicsatornája újabb nagy lépést tesz a digitális jövő felé, műsorai nagy részét dolby digital minőségben sugározza. Az HBO Magyarország előfizetői a legnagyobb hollywoodi sikerfilmeket az elérhető legjobb hangminőségben élvezhetik.
“Az HBO-n mostantól a legtöbb péntek és vasárnap esti premiert 5.1-es hangminőségben sugározzuk. Azok az előfizetők, akik digitális szolgáltatók segítségével láthatják az HBO-t, és Dolby Surround  rendszerrel rendelkeznek, az otthon kényelmében, csúcsminőségben élvezhetik a legjobb hollywoodi hanghatásokat.’’ - nyilatkozta Linda Jensen, az HBO Közép-Európa vezérigazgatója. A szolgáltatás először Magyarországon került bevezetésre, és már elérhető  azon előfizetők számára akik a T-Kábeltől vagy az Antenna Digitáltól rendelték meg az HBO-t. A UPC Direct-nél jelenleg fejleszés alatt áll a rendszer, de hamarosan az ő előfizetőik is Dolby Digitalban élvezhetik az HBO-t.

Az HBO következő lépése a digitális világban a DVB (Digitális Video Sugárzás) feliratozás bevezetése. Azok az előfizetők, akik a digitális szolgáltatást rendelték meg, már most választhatnak az eredeti angol nyelvű változat és a magyar szinkron között.

... (A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a címre!)
 További hírek
Spektrum TV rovat a The Explorer magazinban
Együttműködés született hazánk elsőszámú ismeretterjesztő tematikus csatornája, a Spektrum Televízió, és a 20 ezer példányban megjelenő, az aktív, tudatos és élménycentrikus utazóknak készült The Explorer magazin között. Az együttműködés célja, hogy a Spektrum Televízió az általa képviselt egyetemes értékeket a nyomtatott sajtó segítségével szélesebb körökbe is eljuttassa.
Szakmai konzultáció indult a digitális műsorszórásra való átállásról
Nagyobb műsorválaszték, minőségi szolgáltatások és alacsonyabb árak – ezt jelenti majd a digitális átállás mindenki számára. Az Európai Unió elvárása értelmében 2012-ig valamennyi tagországban megszűnik a hagyományos televíziós műsorszórás, helyébe a lényegesen több csatorna átvitelére alkalmas digitális technológia lép.
- Törvénysértő a felsőoktatási törvény ...
- Még a színészek sem beszélnek ...
- Új hiteligénylési csomag a ...
- Mamut miatt szünetel az útépítés
- Több hallgató a padokban
- Mikor lesz már végre nyár?
- A BEA technológiai csúcstalálkozója ...
- Megújult a Dr. Info egészségügyi ...
- Próbaérettségi lesz nyolc tantárgyból
- Archívum
  Fórum
- Csillaghullás lesz ma éjszaka! ...
- tudomány, palackorrú delfinek
- Fizetős e-mail rendszer
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál