- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Bulvár - Külföld
Azok a lesifotósok!
Paparazzitámadás áldozata lett az Oscar-díjas Halle Berry, akit állítása szerint a tolakodó lesifotósok szorítottak le az útról, így aztán autójával egy falnak ütközött Hollywoodban.
A szép színésznő, akinek az Egyesült Államokban most került a mozikba új filmje, a Benicio Del Toro-val közösen készített A tűz martaléka, csak pár nappal korábban jelentette be, hogy terhes, és ezáltal hirtelen megnövekedett iránta a sajtó-érdeklődés - ami azzal is jár, hogy minden lépését egy paparazzi sereg követi, akiknek tolakodása aztán balesethez vezetett. Az külön felbosszantotta a színésznőt, hogy a fotósok azzal a felirattal próbálták eladni az éppen elvontatott, sérült autót ábrázoló képeiket, hogy „Halle Berry tilosban parkolt”, miközben ő azon aggódott, hogy nem esett-e baja a magzatnak. Tény és való, a fotósok megnehezítik a sztárok életét, de az is igaz, hogy legfőképp eleve azáltal válhatnak híressé, ha minél többet szerepelnek a bulvárlapokban – cseles helyzet. (Things We Lost in the Fire – hazai bemutató: 2008. január)
 További hírek
Goromba Foxx
Igencsak meglepte a sajtó egybegyűlt képviselőit és a kíváncsiskodó mozirajongókat az Oscar-díjas Jamie Foxx, aki új filmjét, a terrorizmus elleni harcról szóló A királyság-ot érkezett népszerűsíteni egy Los Angeles-i luxusszállodába.
Denzel és a drogbáró
Némileg meglepő fordulattal egy házat kapott egy többször is elítélt volt drogbáró az Oscar-díjas Denzel Washingtontól és Brian Grazer hollywoodi producertől.
- A Coca-Colát szabad rágalmazni
- Kevin Costner apa lett
- Clooney ultimátumot adott Pittnek
- Keith Richards is szerepet kap a ...
- Új romantikus komédia a láthatáron
- Robert Downey Jr. lesz a Vasember!
- Jason Bourne ellenfél nélkül?
- Betiltják a nyilvános dohányzást ...
- Az angolok negyven százaléka ...
- Archívum
  Fórum
- pamela anderzzzon
- Buli a Tornádóban!Szupi!Ott a helyem! ...
- ParlagFŰ!!!!Ez ismerős helyzet.Nem ...
- Sörolimpia
- Sörolimpia
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál