- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Sport - Harcosok klubja
Évzáró a Harcosok klubjában
/2004-12-28/  << Nyomtatható verzió >>

Csősz Imre
A Debreceni InfoPortál júniusban új rovatot indított, Harcosok klubja címmel, melynek témái között szépszámmal kaptak helyet a küzdősport világában járatos emberekkel készült beszélgetések. Rovatunkban igyekeztünk bemutatni a harc művészetének sok-sok ágát, s ezeknek jeles debreceni képviselőit. A minden hét keddjén megjelenő írásokban a DSI judósai nyitották a sort, de szívesen jött beszélgetni szerkesztőségünkbe, Debrecen egyik legeredményesebb olimpikonja, Csősz Imre is.
Ellátogatott hozzánk - az akkor még kevésbé ismert - Nagy "Hóhér" József is, akivel a dip.hu azóta szoros partneri együttműködést ápol.
Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, mi már akkor láttuk benne a későbbi profi bajnokot, s tudtuk, hogy meccsein igazán jó kis ütős bunyót lehet majd látni. (Nem is kellett csalódnunk.)
A Wing Tsun-on keresztül igyekeztünk beavatni olvasóinkat a kínai harcművészet filozófiai vonulataiba is, s Széll Gábor személyében bemutattuk a stílus egyik legismertebb magyar képviselőjét.
Érdekes színfoltja volt a rovatnak a Hegedűs Líviával készített interjú, a törékeny kyokushinkay karate bajnok amellett, hogy háromszor volt Európa legjobbja, tanári diplomát szerzett a Debreceni Egyetemen, melynek elmondása szerint nagy hasznát veszi a karatés tanítványokkal való edzések során.
Szoros együttműködést alakítottunk ki a debreceni aikidósok debreceni mesterével, Buda Sándorral is, aki azóta, aikidó videókat készít portálunk számára, melyeket a rovatok között megtekinthetnek olvasóink.
A küzdősport vonulatba szorosan beletartozott a kendoról készített írásunk, amelyet Terdik János debreceni mesterrel készített beszélgetés egészített ki.
Az interjúalanyainkkal folytatott "dumaparty" során, a cikkek végén feltüntettük, hol, és mikor lehet az adott sportágakra jelentkezni. A visszajelzésekből örömmel tapasztaltuk, hogy olvasóink szépszámmal érdeklődtek a lehetőségek iránt.
Nagy "Hóhér" után, a debreceni profi és amatőr ökölvívók is nyilatkoztak portálunknak,

Nagy Hóhér József
vendégünk volt a Somi Box Klub főnöke, Somlai Miklós, és legtehetségesebb tanítványa, Nagy "Zsivány" Zsolt, akiről még sokat fogunk hallani a közeljövőben. A fiatal bunyós, a tervek szerint, jövőre megmérkőzhet a hivatásos junior ökölvívó világbajnoki címért.
A profik mellett, a debreceni amatőr öklözők eredményeit is figyelemmel kísértük az év folyamán, s Deél Istvánnal, a DVSC bunyósainak edzőjével folytatott beszélgetés alkalmával, egy igazi sportembert ismertünk meg.
A Loki legjobb bunyósa, Kertész Henrik is vendégünk volt, aki az elvesztett bajnoki döntő után, most a profik felé kacsingat, de erről pontosabb információt csak a jövő évben tudhatunk meg.
A legtehetségesebb debreceni ökölvívóhölgy, Simon Nikolett edzőjével, Hutai Lászlóval érkezett szerkesztőségünkbe a bajnoki cím megszerzése után, s beszélt a sikerek mellett, az egyéni sportolókat sújtó szponzorációs problémákról.
A rovat talán eddigi legkalandosabb élettörténetű szereplője Nagy István, az egykori erdélyi EB érmes judo bajnok volt, akivel alaposan kibabrált az akkori román hatalom, így a cselgáncsozó a zöldhatáron keresztül távozott szülőföldjéről, nem mindennapi

Buda Sándor
körülmények között. István azóta a DSI edzőjeként az egyik legismertebb judo utánpótlás szakember az országban, s úgy tűnik Debrecenben igazi otthonra talált.
Reméljük olvasóink 2005-ben is figyelemmel kísérik majd a Harcosok Klubjának rovatát, s találnak benne olyan érdekes írásokat, amelyek felkeltik érdeklődésüket, a sportolók világa iránt.
Minden kedves olvasónknak, interjúalanyainknak egészségben és sikerekben gazdag boldog újesztendőt kívánunk!

BéZé

  Kapcsolódó cikkek
- Sándor Tamást igazi profivá érlelték a külföldön töltött évek!
- I. Henrik a trónra tör!
- A mélység titka
- Szelek szárnyán
- Csajok a csúcson!
- A "Hóhér"és a "Zsivány" keményen készül az új kihívásokra
- Szabó Beáta az ökölvívó Európa-bajnokságra készül
- Aikidó videók: UdekimeNage2
- Sidó Csaba 25 éve szolgálja a debreceni labdarúgást
- Aikidó videók: UdekimeNage1
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál