- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Desperado
Ajándék a Desperadotól
/2004-12-29/  << Nyomtatható verzió >>
A Desperado együttes kíséretében először járt Mikulás a debreceni Kenézy Gyula Kórházban. Az intézmény gyermekpszichiátriai osztályának kis betegei szívszorongva várták a Mikulást, de a debreceni trió látogatása meglepetés volt a számukra!
Betti, Zsolti és Zoy! persze nem ment üres kézzel, hiszen mindenféle földi jóval teli kis csomagokat adtak át az édes nyalánkságokra és a szeretetre éhes fiatal lakóknak. Amikor a rögtönzött kis ünnepség közepette felcsendültek a már jól ismert Desperado-dallamok, a gyermekek nem bírtak tovább magukkal, felpattantak a székükből, és heves táncolásba kezdtek. A hirtelen támadt fergeteges buliból persze Bettiék sem tudták kivonni magukat, az apróságok ugyanis pillanatok alatt körbevették őket, így most már közösen folytatódhatott az önfeledt szórakozás. Természetesen a kórház összes gyermekét meglátogatták, így jutott édességekkel megtömött Mikulás-csomag a fül-orr-gége osztályokon, a gyermek és a baleseti sebészeten lábadozó több mint száz kis betegnek is.

Az intézmény szociális csoportjának felkérését Betti, Zsolti és Zoy! nagy örömmel fogadta, főképpen mert a Mikulás-napi ünnepséget, hagyományteremtő szándékkal hívták életre. Ahogyan Zsolti mondta: "Óriási nagy élemény volt számunkra látni azt az örömöt a sok boldog gyerek arcán, akiket meglátogattunk! A Mikulás így ebben az évben sem maradt ki az életükből, s jóleső érzés, hogy mi is ott lehettünk velük. Nagyon élveztük a vendégeskedést, egy kicsit újra mi is gyereknek érezhettük magunkat!"
A legnagyobb örömet persze az okozta a debreceni trió tagjainak, hogy néhány órára sikerült elfeledtetni a csöppségekkel fájdalmukat és bánatukat. Ezért megfogadták, mindent megtesznek azért, hogy jövőre is hasonló élménybe részesíthessék az igencsak szívükhöz nőtt kis betegeket.

A Desperado karácsonyi ajándéka
A zenekar rajongói és mindazok, akik kedvelik a debreceni poptrió zenéjét, egy-egy
fellépés alkalmával minden héten megajándékozzák az együttest - tapssal, egy mosollyal vagy épp a puszta jelenlétükkel. Az év végén Betti, Zsolti és Zoy! úgy döntöttek, most ők jönnek: a karácsony közeledtével meglepik valami aprósággal azokat, akik egész évben mellettük álltak, dúdolták slágereiket, táncoltak dalaikra, megvették lemezeiket...
A karácsonyi ajándék egy ingyenesen letölthető képernyővédő, amely egy igazi, többfunkciós számítógépes eszköz: a csapat legutóbbi albumához, slágeréhez és klipjéhez illően egy óra, amely mindig mutatja a pontos időt és az aktuális dátumot. További érdekesség, hogy az együttes arculatát követve elkészült képernyővédő folyamatos internetkapcsolattal automatikusan megjeleníti az együttes épp következő fellépésének helyszínét és időpontját.

Tehát aki kép(ernyő)ben akar lenni a csapatot illetően, az mindenképp töltse le a trió karácsonyi ajándékát! Azután már csak néhány kattintás, és tökéletesen fog működni a vadiúj képernyővédő a Desperado jóvoltából!

Betti, Zsolti és Zoy! ezzel kíván mindenkinek boldog karácsonyt és egy rendkívül sikeres 2005-ös évet!

Együttműködő partnerünk a Desperado együttes. További infók a www.desperado.hu oldalon találhatók.

  Kapcsolódó cikkek
- Lezárult a szavazás
- 88 métert zuhant a Desperado autója
- Stúdióban a Desperado
- A Desperado élő koncerttel ünnepli a Város napját
- Átesett a tűzkeresztségen a Desperado Koszovóban
- Legyőzheted Őt!
- Három hét két földrészen a Desperadoval
- A Desperado az új albumról mesél
- Új album, újabb siker
- Ünnepi készülődés a Desperado háza táján
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál