- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Desperado
Három hét két földrészen a Desperadoval
/2004-12-22/  << Nyomtatható verzió >>
A Desperado együttes honlapjára felkerült az a 4 állomásos útifilm, amely két földrészen át mutatja be, hogy pihente ki Betti, Zsolti és Zoy! “Csak egy perc…” című, legújabb albumuk stúdiómunkálatainak fáradalmait. A kisfilmekből kiderül, hogy járták meg az együttes tagjai három hét leforgása alatt a mennyországot és a poklot.

Többek között olyan különleges, sehol máshol nem látható felvételek is megtekinthetők, mint például egy hamisítatlan székely pásztor aranyköpései Erdély egyik legszörnyűbb tragédiájának a helyszínén, a vízzel elsüllyesztett Bözödújfaluban, vagy a kanadai-amerikai határ mentén fekvő Niagara vízesésnél a bőrig ázott Zsolti és Zoy! idegenvezetése. E páratlan kisfilm a hatalmas New Yorktól kezdve a napfényes Miamin át és a titokzatos Erdélyig, rengeteg érdekes dolgot megmutat a kikapcsolódását töltő Bettiék szemüvegén keresztül. A ritkán látható képsorokat természetesen Desperado zenei betétek fűszerezik.

Szavazás: Válaszd ki kedvenc Desperado dalodat és nyerj!

A Desperado a közelmúltban online szavazást indított weboldalán, amelynek keretein belül a trió legújabb albumán található dalokra lehet voksolni. A csapat második nagylemezének idején már volt egy, a mostanihoz hasonló szavazás: akkor a "Rajtad múlik" és az "Ég veled"
című dal nyerte el a legjobban a közönség tetszését. Egyértelmű tehát, hogy ezekből később maxi és klip is készült.

A banda most újból kíváncsi volt a zenehallgató közönség véleményére az új lemez dalait illetően. December 19-ig kellett szavazni arra a dalra, mely a leginkább elnyerte a tetszést. A beküldők között 1-1 "Csak egy perc" című CD-t, kazettát, dedikált posztert, valamint limitált példányban készült Desperado-pólót sorsoltak ki!

Megtörtént a karácsonyi nyereményjáték nyerteseinek kisorsolása! A több száz résztvevő közül, az alábbi három szerencsés: Simon Zsuzsanna - Budapest, Pénzes Krisztina - Szákszend, Ujfalvi-Papp Lóránd - Esztergom, lett gazdagabb egy-egy „Csak egy perc…” című dedikált Cd-vel, egy-egy limitált példányban készült DESPERADO pólóval és egy-egy dedikált poszterrel! A nyerteseknek gratulálunk, nyereményüket postázzuk!
A részvételt mindenkinek köszönjük, s bár a karácsonyi nyereményjáték lezárult, az online szavazás folytatódik, így továbbra is várjuk a klikkelőket! S hogy melyik dalra voksoltak eddig a legtöbben? Ez most még titok marad, de még természetesen meg is fordulhat az állás, tehát mindenkit arra buzdítunk, hogy továbbra is szavazzon.

Együttműködő partnerünk a Desperado együttes. További infók a www.desperado.hu oldalon találhatók.

  Kapcsolódó cikkek
- Lezárult a szavazás
- 88 métert zuhant a Desperado autója
- Stúdióban a Desperado
- A Desperado élő koncerttel ünnepli a Város napját
- Átesett a tűzkeresztségen a Desperado Koszovóban
- Legyőzheted Őt!
- Ajándék a Desperadotól
- A Desperado az új albumról mesél
- Új album, újabb siker
- Ünnepi készülődés a Desperado háza táján
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál