- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Desperado
Új album, újabb siker
/2004-12-08/  << Nyomtatható verzió >>
Két évvel ezelőtt látott napvilágot a debreceni trió második nagylemeze, mely az országos népszerűséget is meghozta a tehetséges csapatnak. Betti, Zsolti és Zoy! azóta olyan slágerekkel lopták be magukat a szívünkbe, mint a "Gyere és álmodj", a "Rajtad múlik" vagy épp az "Ég veled" című lírai dal. Két platinalemezzel maguk mögött jogos elvárás volt, hogy a mércét még magasabbra kell tenni, hiszen a rengeteg pozitív visszajelzés, a számtalan fellépés igazolta, hogy az általuk képviselt stílusra bizony nagyon nagy az igény.

A harmadik lemez elkészítésekor a minőség volt az elsődleges szempont. Mosquito, a csapat zenei "atyja" nagyon jó érzékkel találta meg azokat a dallamokat, melyek az elkövetkező évben a kedvenceinkké fognak válni.
Betti pedig nagyszerűen tolmácsolja nekünk azokat az érzelmeket, melyek a lemezt átszövik. Legyen szó szerelemről, szakítás okozta fájdalomról, egy nyári kalandról, mindenki talál olyan dalt, melyben saját életének egy-egy mozzanatára ismerhet.
Zoy! fantasztikus, érzelemdús szövegeinek köszönhetően még közelebb érezhetjük magunkhoz a dalokat.
Zsolti - hangja mellett - igen lendületes előadásmódjával, frontemberként teszi teljessé a képet! A Desperado három karaktere épp így teszi egy igazán "színes" formációvá a debreceni slágergyár lelkes csapatát...

A lemez első kislemezdala a "Csak egy perc", mely már komoly sikereket ért el a rádióhallgatók, a tévénézők és a klubközönség körében. A rádióállomások által mostanában igen szívesen pörgetett nóta a magyar zenetévé újdonságai között látható jelenleg. Ezenkívül a klip letölthető és megtekinthető a Desperado honlapján.

Az új album sikerét bizonyítja, hogy a 48. héten a "Csak egy perc" című lemez új
belépőként az igen előkelő 20. helyen nyitott a MAHASZ top 40 albumeladási slágerlistán. A lendületes kezdés még magasabb chartpozíciókat sejtet a következő hetekben...

Az akutális videoklipben a képi megjelenítés Lóth Balázs munkája, aki remek érzékkel ragadta meg a címben szereplő 'időt'. Betti, Zsolti es Zoy! a címadódalhoz készült klipben a szokásoknak megfelelően mosolygós, vidám hangulatban tűnnek fel. A rendkívül színes, három és fél perces kisfilmben egy ház tetején énekelnek, miközben többször előkerül a klip során az idő, a perc motívuma órák formájában.

shanara

Együttműködő partnerünk a Desperado együttes. További infók a
www.desperado.hu oldalon találhatók!

  Kapcsolódó cikkek
- Lezárult a szavazás
- 88 métert zuhant a Desperado autója
- Stúdióban a Desperado
- A Desperado élő koncerttel ünnepli a Város napját
- Átesett a tűzkeresztségen a Desperado Koszovóban
- Legyőzheted Őt!
- Ajándék a Desperadotól
- Három hét két földrészen a Desperadoval
- A Desperado az új albumról mesél
- Ünnepi készülődés a Desperado háza táján
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál