- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Desperado
Ünnepi készülődés a Desperado háza táján
/2004-12-01/  << Nyomtatható verzió >>
Az utóbbi hetekben nagyon is mozgalmas volt a Desperado élete, melyet nálunk is figyelemmel kísérhettek a rajongók. Legutóbb arról adtunk hírt, hogy a csapat (Betti, Zoy!, Zsolti) milyen élményekkel tért haza külföldi útjáról. Mint kiderült a sok munka után a nyaralásuk is igen mozgalmasra sikerült, ennek ellenére azonban feltöltődve, újult erővel láttak hozzá itthon a munkához. Mivel azonban erről nem lehet eleget beszélni a vasárnapi Naplóban is olvashattak velük egy riportot, melyben a kellemesen eltöltött időn kívül, a munkáról és az ünnepi készülődésről is szó esett.

Zoy-tól megtudhattuk, hogy a csapat a sok budapesti kötöttség ellenére sem szándékozik elhagyni szülőföldjüket, hiszen minden ideköti őket, és mint tudjuk: "Mindenütt jó, de legjobb otthon!" Ennek fényében a zenét Debrecenben készítik, itt is éneklik fel, hiszen a stáb is itt van, akikkel együtt dolgoznak.
A sok jó hír mellett azonban történt egy kis rossz is, hiszen Betti két hétig "nem jutott szóhoz", mert a koncerteken megerőltette a hangszálait, de az orvosoknak hála, mára már rendbe jött.

Az ünnepekkel kapcsolatban elmondták, hogy a Karácsony nagyon fontos számukra, így azt a pár napot kizárólag a családjaikkal fogják tölteni, akik biztosan örülnek is ennek, hiszen az év többi napján elég nagy a hajtás.
Legnagyobb örömünkre elhatározták, hogy Szilveszterkor csak és kizárólag Debrecenben és környékén fognak koncertezni, hogy földieikkel együtt köszönthessék az új évet! Annyit már elárultak előre, hogy december 31-én Hajdúszoboszlón, Derecskén és Debrecenben is láthatjuk őket.

A végén pedig egy felhívást intéztek a rajongókhoz, mely szerint ismét az ő szavazatikra bízzák, hogy a napokban megjelent új albumukról melyik számot szeretnék viszontlátni videoklip formájában. Szavazni ismét a honlapjukon lehet, valamint a szavazók között ajándékokat sorsolnak majd ki. Azért választották ezt a módszert a döntésre, mert A Rajtad múlik című dalukat is így választották ki, s ez annak idején platinalemezt hozott nekik. Szóval szavazásra fel!

De Szilveszterig még sok idő van, és a csapat addig sem pihen. Az év hátralevő részében az alábbi helyeken csápolhattok a koncertjeiken:
december 3. Debrecen, 4. Tata - Brooklyn, 5. Sárospatak - Highlander, 8. Nagyvárad, 11. Dunaújváros - Vasmű Kultúrház, 12. Győr, 16. Tiszaszentimre, 17. Inárcs - Tolnai Általános Iskola, 18. Kazincbarcika - Akropolisz, 19. Szeged - MTV Szuperbuli, 21. Debrecen - Zeeman Söröző, 22. Budapest, 25. Hollóháza - Raven Club, 26. Sárvár - River Dance, 31. Hajdúszoboszló - Barátság Gyógyszálló. (Figyelem! A lista még bővülhet!)

shanara

Együttműködő partnerünk a Desperado együttes. További infók a
www.desperado.hu oldalon találhatók.

  Kapcsolódó cikkek
- Lezárult a szavazás
- 88 métert zuhant a Desperado autója
- Stúdióban a Desperado
- A Desperado élő koncerttel ünnepli a Város napját
- Átesett a tűzkeresztségen a Desperado Koszovóban
- Legyőzheted Őt!
- Ajándék a Desperadotól
- Három hét két földrészen a Desperadoval
- A Desperado az új albumról mesél
- Új album, újabb siker
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál