- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Bulvár - Külföld
Halle Berry öngyilkos akart lenni
Nehezen dolgozta fel a házassága megromlását
/2004-06-11/  << Nyomtatható verzió >>

Halle Berry
Az Oscar-díjas színésznő Oprah Winfrey beszélgetős műsorában két év után most először beszélt arról, hogyan dolgozta fel a házassága megromlását és a válását. Halle Berry elárulta, hogy még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében.
A 35 éves sztár második házassága Eric Benet zenésszel a férfi gyógyíthatatlan szexfüggősége miatt ment tönkre, hiszen a férfi számtalanszor megcsalta a világszép hölgyet.
Tíz nappal az Oscar-díjak iosztása után történt az egész, amikor úgy éreztem, hogy az enyém a világ. Összetörte a szívemet, mert Eric a világ legkedvesebb embere, akit valaha ismertem. Amikor kiderült, hogy félrelépett, úgy éreztem, hogy elvesztem-mondta Halle Berry.
A színésznő megbocsájtott, és már a James Bond-filmet forgatta, amikor megtudta, hogy a férje több nővel is megcsalta. Ekkor jött rá, hogy Eric komoly szenvedélybetegséggel küzd. Halle Berry elismerte, hogy komoly érzelmi válságba került, és idegösszeroppanást kapott a történtek miatt.
Meg akartam ölni magamat. Az öbölre nyíló ablakom pont jónak tűnt ahhoz, hogy kiugorja rajta. Mára azonban túltettem magam a történteken, és tudom, hogy ez az egész nem az én hibám volt. Az édesanyám javasolta, hogy küldjem el a férjemet egy rehabilitációs intézetbe, hogy kikezeljék a betegségéből, és én megtettem, mert még mindig szerettem. Azt kérdeztem magamtól, hogy akkor is elhagynám-e, ha drogfüggő vagy alkoholista lenne? A válasz természetesen az volt, hogy nem. Így mellé álltam, támogattam és felkészítettem a küzdelemre. Hittem abban, hogy megmenthetem a házasságomat és ezért hajlandó voltam minden áldozatra. Lassan viszont rá kellett jönnöm, hogy nem rajtam múlik- tette hozzá a színésznő. Halle Berry végül az év elején beadta a válókeresetet, mert rájött, hogy nem bízhat meg a férjében.

Forrás: uno.hu

  Kapcsolódó cikkek
- Azok a lesifotósok!
- Halle Berry kakaóban fürdik
- Hale Berry bosszúja
- Halle Berry elégedett a külsejével
- Irigykedett Halle Berry-re Sharon Stone
- Nyilvánosan mutatkozott új barátjával Halle Berry
- Halle Berry keresi álmai férfiját
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál