- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Hírek - Belföld
Most szombaton az MTV-n először a South Park 10. évadja!
Október hatodikán újabb nagy premier a magyar nyelvű MTV-n! Séf bácsi visszatér, azaz jön a South Park 10. évadja.
/2007-10-06/  << Nyomtatható verzió >>
Szombaton este 23:30-tól az MTV nézői láthatják először Magyarországon a világhírű, Emmy-díjas animációs vígjátéksorozat 2006-os évadjának bevezető epizódját. Az új széria, ha lehet még mulatságossabb és sokkolóbb lesz, mint a korábbiak, és mint mindig, most sem kerülgetik a forró kását!

Kyle, Stan, Cartman és Kenny ebben a részben újra találkozik Séf bácsival, ám a viszontlátás kissé felzaklatja őket. Kiderül, hogy Séf bácsi egy olyan férfiklubhoz csatlakozott, melynek tagjai kisfiúkat molesztálnak...

A South Park tizedik évad epizódja szombaton esténként (ismétlés vasárnap) a magyar MTV-n!

Részletek:

A South Park 10. évad első rész tartalma

Séf bácsi visszatérése

A South Park egyik legkedveltebb szereplőjének fantasztikus visszatérését láthatjuk a sorozatban. A legutóbbi szezon végén Séf csatlakozott a Super Adventure Clubhoz, és elhagyta South Parkot, hogy a világ körül utazgathasson. A mostani szezon Séf visszatérésével kezdődik, akiből azóta pedofil lett. A srácok rájönnek, hogy a Super Adventure Club valójában olyan férfiak csoportja, akik azért utazgatnak a világban, hogy gyerekeket keressenek, akiket molesztálhatnak. A srácok szeretnék megszabadítani Séfet a klubban kapott agymosás hatásaitól, ezért elviszik egy sztriptízbárba. Ez működik is addig, amíg Chefet foglyul nem ejti a Super Adventure Club, akik megpróbálják újra átmosni az agyát. A klub elárulja a srácoknak a titkot: ha gyerekekkel szexelnek, akkor halhatatlanná válnak. A srácok kiszabadítják Séfet, aki viszont később meghal, mialatt a hídon állva a jövőjét tervezgeti: széttépi egy grizzlymedve és egy hegyi oroszlán. Ám a Super Adventure Club magával viszi Séf testét, és átváltoztatják Darth Séffé!

   Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál