Debreceni InfoPortál
©  2004  dip.hu  Minden jog fenntartva.
Lezárult a szavazás
A Desperado rajongói szerint "Kerek Az Élet"!
/2007-10-03/
Lezárta aktuális szavazását a DESPERADO, amelynek célja annak eldöntése volt, hogy melyik legyen a trió következő kislemeze. A zenekar immár nem az első alkalommal bízta a következő klipes nóta "jogát" a közönségre, jó és bevált szokásuktól ezúttal sem tértek el. Az eredmény már megszületett: a következő DESPERADO-slágervárományos a "Kerek az élet" című felvétel a csapat aktuális "Táncolj" című albumáról.

Az ismét igen aktív szavazás során rengeteg voks érkezett a szavazásban szereplő mindhárom dalra, ám a legtöbben a "Kerek a világ" című szerzeményt jelölték meg legjobbnak. Közülük egy, a szerencsés nyertes kap egy abszolút limitált, mindössze egy példányban készülő maxi CD-t, amelyen a neve és képe is szerepel, így egy igazi DESPERADO-relikviára tehet szert.

A "Táncolj", illetve "A csillagokban járunk" című slágerek után tehát új dalra számíthatunk a slágerlistákon a DESPERADO előadásában. A "Kerek az élet" című legújabb daluk a 21. század divatos létformájába, a szingliségbe nyújt betekintést. A felvétel dinamizmusa és lüktetése is e sajátos életstílus pörgését próbálja visszaadni a dal rádiók számára készített verziójában. A hamarosan elkészülő vadonatúj maxin 4 track szerepel: a rádió és az album verzió mellett Szatmári vs. Mosquito, valamint Peat Jr. & Fernando készített remixet a klubok számára.

HALLGASS BELE AZ ÚJ MAXIBA!
1. Radio edit
2. Szatmári vs. Mosquito Electro Club
3. Peat Jr. & Fernando Klubb Traxx
4. Album version