- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Hírek - Belföld
Gwen Stefani klipjével indult a magyar MTV
Ma hajnali 6 órától médiatörténelmi eseménynek lehettünk tanúi. Az MTV Europe helyén, több mint 1,5 millió háztartásban már a hazai változat tekinthető meg. A legendás zenecsatorna itthoni alteregóján természetesen az összes műsor magyar nyelvű lesz.
/2007-10-01/  << Nyomtatható verzió >>
Induláskor, a visszaszámolást követően Gwen Stefani eddig Európában még nem látott új klipje, a „Now That You Got It” került képernyőre. A magyar MTV ezt közvetően stílusosan Ákos „Minden most kezdődik el” dalával kezdte meg adását.

Az új zenecsatornán rögtön az indulásnál lesznek saját gyártású műsorok is a nemzetközi hálózatból átvett programok mellett. A külföldi MTV-kről jól ismert My Own, Made, Pimp My Ride, Viva La Bam című műsorok és az elmaradhatatlan animációs sorozat, a South Park mellett hazai készítésű műsorok is lesznek.

A műsorvezető castingból készül egy valóság show, Felhajtás címen, amelynek három hetét végigizgulhatjuk, hiszen sorozat végén derül ki, hogy ki lesz a győztes, akit a jövőben is láthatunk a képernyőn. Október közepétől elindul a SWUNG, amely egy provokatív, esti, élő műsor lesz. Winkler Róbert fogja vezetni a beszélgetős műsor szerdai adását, de mellette még lesznek más már ismert vj-i is a programnak... 

„Az MTV több mint negyed évszázada meghatározza a világ kulturális arculatát. Épp itt az ideje, hogy legyen a magyar fiataloknak is egy saját MTV-je!” – mondta Málnay B. Levente, a csatorna vezérigazgatója. Az MTV-vel egy progresszív hazai zenecsatorna indul el, amely nem csak közvetíti a kultúrát, hanem előállítja is, trendeket teremt, elgondolkodtat.  Űrt fog betölteni a hazai tematikus csatornák világában, hiszen kifejezetten az előremutató zenéket, témákat helyezi fókuszba, és a mainstream mellett az szubkultúrák világára is nagy hangsúly fektet. A magyar MTV-t színes stílusfelhozatal jellemezi, és bár alappillérei a rock, az indie és az elektronikus műfajok lesznek, gyakorlatilag minden muzsikának itt lesz a helye, ami az MTV szellemiségével és színvonalával összeegyeztethető. Magyar és külföldi zenéket egyáránt láthatunk majd a csatornán, tipikus MTV-s előadók például a Belga, Yonderboi, Neo, a külföldiek közül pedig Franz Ferdinand, Muse, R.H.C.P… lesznek.

   Kapcsolódó cikkek
- Felszámolás szélén az MTV
- Költözni kényszerül az MTV?
- Több tucat műsorát függeszti fel az MTV
- Felére csökkentenék az MTV támogatását
- Költözik a köztévé?
- Rudi Zoltán aggályai
- Az MTV perel a Ragáts-ügyben
- Rudi Zoltán lett az MTV elnöke
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál