- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Belföld
A miniszter újra félrelép a Városmajori Szabadtéri Színpadon
A József Attila Színház sikerdarabja, A miniszter félrelép többéves szünet után újra látható lesz szeptember 1-jén és 2-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A szereplőknek nem jelentett problémát, hogy hosszú évekig nem játszották a darabot, néhány próba után ugyanúgy tudták a szöveget, mint régen.
/2007-08-22/  << Nyomtatható verzió >>
A produkciót több mint 250 alkalommal láthatta a közönség a József Attila Színházban, a történetből készült filmnek pedig 700.000 nézője volt. Úgy tűnik, a darabot nem lehet megunni, mert most is hatalmas az érdeklődés iránta.

„Nagyon nagy öröm mindannyiunk számára, hogy ismét játszhatjuk A miniszter félrelép című darabot, hiszen hozzánőtt az összes szereplő szívéhez. Izgatottan várjuk a városmajori előadást, hiszen szabadtéren teljesen más szerepelni, mint kőszínházban. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan nagy siker lesz újra, mint régen volt. Ez ugyanis egy olyan vígjáték, amelyen mindenki sír. A nevetéstől” – mondja viccesen Koltai Róbert.

A szeptember elején tartandó két szabadtéri előadás után a József Attila Színház ismét műsorra tűzi a darabot. 2003 óta – akkor játszották legutóbb – ugyanis a közönség nagyon hiányolta a vígjátékot, így most a 2007-2008-as évadban újra láthatják a színházszerető nézők Kern Andrással, Koltai Róberttel, Fehér Annával, Vándor Évával, Besenczy Árpáddal, Kaszás Gézával és Szabó Évával. 
  Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál