- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Bulvár - Belföld
Már a pisztollyal megfenyegett futár is gyanús
A Blikk információi szerint az elfajult közlekedési vita újabb fordulatot vett.
/2007-08-16/  << Nyomtatható verzió >>
A rendõrség levélben értesítette K. Viktor biciklis futárt, hogy rongálás és garázdaság miatt eljárás folyik ellene.

Eredetileg a biciklis futár fordult a rendõrséghez, mert egy képviselõházi igazolványt mutogató autós pisztollyal fenyegette meg, miután a Kodály köröndnél közlekedési vitába keveredtek. A rendõrök elõször nem vették komolyan az ügyet, de a politikus kilétérõl indult sajtótalálgatások következményeképp fajsúlyosabbá vált a történet, különösen mikor Vadász János, egykori szocialista politikus maga jelentkezett, hogy õ volt a pisztolyt rántó fél a vitában.

A futár bejelentése szerint Vadász autójával leszorította, majd mikor ezt káromkodásokkal és az autó tetejére mért ütéssel nyomatékosítva szóvá tette, kiugrott az autójából és egy pisztollyal fenyegette. Vadász viszont azt állította, hogy csupán egy játékpisztolyt használt a vitában, de különben van fegyverviselési engedélye is.

A Blikk szerint most a fenyegetõzõ expolitikus is feljelentette a biciklist, ezért válhatott belõle is gyanúsított. Bár nála volt a pisztoly, Vadász már korábban is azt állította, hogy az õ testi épsége forgott veszélyben, és az elhangzott káromkodásokkal a 25 éves biciklis a becsületébe is belegázolt.

Forrás: index.hu  Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál