- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Sport - Regionális
Old Spice Challenge III.
Még keményebb kihívás - Immár harmadszor indul útjára az Old Spice Challenge. 2005-ben és 2006-ban Magyarország legnagyobb nyílt gokartversenyeként vált ismertté a viadal, amelyen mindkét évben ezrek álltak rajthoz. Az idén Debrecenben bőgnek fel először a gokartok.
/2007-06-21/  << Nyomtatható verzió >>
Június 23-án a Cora hipermarket melletti Kartland pályáján tehetik próbára magukat azok, akik bizonyítékra és tapasztalatra vágynak. A cívisvárosban tavaly debütált a verseny, kiugró sikerrel – az idén itt várják a legtöbb jelentkezőt a szervezők.

A versenyre az Old Spice Challenge III. hivatalos weboldalán (www.oldspice.hu) lehet regisztrálni, az ehhez szükséges kódokat a résztvevő városok, Debrecen, Pécs és Budapest főbb közterein és ismert szórakozóhelyein felbukkanó Old Spice Challenge hoszteszektől, illetve az ország 180 dm – drogerie markt üzletében lehet beszerezni június 1. és 30. között.

A hagyományok mellett fontos újítása a rendezvénynek, hogy a záróeseményen a legújabb motorsportőrület, a quad, vagyis a négykerekű terepmotor nyergében mérhetik össze erejüket egymással a versenyzők július 7-én, a budapesti Felvonulási téren, ahol külön erre az alkalomra kialakított tereppálya várja a bátrakat. A résztvevők így bizonyíthatják, hogy a nagyváros dzsungelében is vannak, akik szembe mernek nézni hasonló kihívásokkal, mint az Old Spice Afrika Expedíció tagjai. A quadverseny ráadásul még látványosabb lesz attól, hogy az első futamokat követően párosával, egyenes kieséses rendszerben csapnak össze az indulók. A budapesti quadversenyre természetesen a debreceni és pécsi gokartversenyeken is lehet regisztrációs kódot beszerezni.

A nyílt verseny résztvevői mellett az Old Spice Challenge III. VIP-futamaiban természetesen quadra szállnak a magyar közélet, kultúra és sztárvilág kiemelkedő szereplői és a média képviselői is. Popsztárok, sportolók, modellek, újságírók mutathatják meg, hogy ki mire képes a vad terepen! A rendezvényt színes kiegészítő programok teszik még érdekesebbé.


Az Old Spice Challenge III. gokartversenyek időpontjai és helyszínei:
2007. június 23. 10.00–19.00, Debrecen, Kartland (Cora parkoló)
2007. június 30. 10.00–19.00, Pécs, Gokartring (Vásártér)

Az Old Spice Challenge III. quadverseny időpontja és helyszíne:
2007. július 7. 11.00–19.00, Budapest, Ötvenhatosok tere (volt Felvonulási tér)

Az Old Spice Challenge III. After Party időpontja és helyszíne:
2007. július 7. 22.00-tól, Café del Rio (a Petőfi híd budai hídfőjénél)

Az Old Spice Challenge III. gokartversenyek díjazása:
Old Spice ajándékcsomag

Az Old Spice Challenge III. quadverseny díjazása:
1. helyezett: 300 000 Ft értékű kétszemélyes egyhetes afrikai nyaralás
2. helyezett: 150 000 Ft értékű kerékpár
3. helyezettek: 5000 Ft értékű Heavy Tools utalvány
  Kapcsolódó cikkek
- Kettős debreceni győzelem a quadversenyen
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál