- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Sport - Belföld
Matolcsi az első menetben kiütötte kihívóját
Ignácio Lucero Fraga eddig még soha nem fogott padlót
/2007-05-12/  << Nyomtatható verzió >>
A Polish Boxing Promotion teljes sikerrel zárta a motherwelli gálát, miután mindkét magyar versenyzője győzelemmel tudta le a skóciai fellépését.

Matolcsi József (26-9, 18 K. O.-T. K. O.) már az első menetben kivégezte az argentin Ignácio Lucero Fragát (7-3-2, 4), akit eddigi riválisai legfeljebb pontozással tudtak megverni. A WBF (Boksz-világalapítvány) nagyváltósúlyú bajnoka azonban egy szűk balhoroggal már az első felvonásban leterítette kihívóját, aki nem is tudta folytatni küzdelmet. Matolcsi 2000 szeptembere óta nem nyert ilyen gyorsan, míg Fraga a második címmeccsét is elveszítette, a másodikat is Polish-bokszoló ellen, hiszen elsőre Grzegorz Proksától kapott ki pontozással a WBC és az IBF középsúlyú youth (junior világbajnoki) titulusáért zajló találkozón.

A fiatal reménység, Dudás Tibor (2-0) ezúttal is végigbokszolta a tervezett menetszámot, de most közelebb járt a gyors befejezéshez, mint elsőre. A második menetben ugyanis padlóra küldte a brit Duncan Cottiert (3-26-2, 1), a végén pedig sima pontozásos győzelmet aratott ellene.

Forrás: Profibox.hu  Kapcsolódó cikkek
- Matolcsi visszavághat Faradjinak is
- Londonban őrölt a Hajdúsági Zúzógép
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál