Debreceni InfoPortál
©  2004  dip.hu  Minden jog fenntartva.
EVO Gyorsulási Verseny 2007.04.30
Április 30-án este a tavasz utolsó gyorsulási EVO Versenyére került sor a Hungaroringen.

A jól megszokott forgatag mellett a Fóti Motorbarátok Körének és a Mátra 600 Rally résztvevőinek jóvoltából oldtimer autó és motorkülönlegességek voltak megtekinthetők a boxutcában majd később a versenypályán.

/2007-05-08/


Olyan exkluzív és egzotikus luxusautók bemutatójára kerül sor mint: Lamborghini Murcielago LP640, Caddilac XLR, Corvette Z06 (2007), Playmouth Prowler, Ferrari 512 Testarossa, Ferrari 456, Bentley Continental GT.

Erdős Csaba a legutóbbi versenyen felállított új, 5,5 másodperces pályacsúcsán felbuzdulva  visszatértek a régi idők nagyágyúi, hogy megpróbálják megdönteni a rekordot. Szokol Zsolt (GMC Syclone), Sas Robi (Subaru) valamint Voegelsinger Sándor (Honda) bebizonyították, hogy még a mai mezőnyben is megállják a helyüket. Domokos Csaba Mitsubishijével az elődöntőben nagy meglepetésre egyetlen századdal bár de kikapott Szokol Zsolt GMC-jétől.
Gyetvai Miklós a legutóbb elszenvedett fiaskó után most mindkét Dragpolskit győzelemre vezette. Schuszter Zoltán és Kovács Attila a legjobb motorosokat is megszégyenítő 6,9 másodperces eredményt értek el az Audikkal. Kmetty Ágostonnak pedig sikerült visszaszerezni az első helyet a motorosok között.

DCS Tuning Group amatőr pénzdíjas Szalalom-Drift bajnokság harmadik fordulója ismét hatalmas érdeklődést váltott ki a nézőkből és egyre komolyabb gépek álltak be versenyezni.

A következő EVO Gyorsulási Versenyre június 29-én kerül sor, ahol Ferrari találkozóra kerül sor, minden eddiginél nagyobb számban jelennek meg az eddig soha nem látott luxusautók és külföldi dragsterek csapnak össze Magyarország legjobbjaival.