Debreceni InfoPortál
©  2004  dip.hu  Minden jog fenntartva.
DJ Bruckmann klippremier
Elkészült DJ Bruckmann várva várt klipje, amelyet a "Félszerelem" című újdonsághoz forgattak le! A "Félszerelem" klipjének tévépremierje ma délután 16:00 után látható a VIVA Interaktív műsorában!
/2007-05-03/
Nemrégiben ugyanis friss dallal jelentkezett Bruckmann Balázs, aki "My Way" című bemutatkozó dala után egy abszolút modern hangzású, magyar dalszövegű, női éneket tartalmazó felvétellel jelentkezett, ami könnyen a nyár slágerévé válhat!

A dal zenei alapjáért természetesen maga Bruckmann a felelős, míg a magyar dalszöveg Rönky Fruzsina tollából származik. A nótában a vokálokat Wéber Zsófi énekli, aki egyébként a Professor Brinkfunk együttes énekesnője. A "Félszerelem"-hez a szerzőn kívül Peat Jr. & Fernando, valamint a The Flamemakers készített remixeket.

Balázs új videóját már tavaly szeptemberben leforgatták a ráckevei Aqua Land termálfürdőben. "Ezúttal is a jól megszokott profi stábbal dolgoztam: Kőváry Tamás (vágó, rendező) és Csendes Zsolt (operatőr, rendező) vezényletével egy egész napon át tartott a forgatás. Előző klipemmel ellentétben - ahol családtagok és barátok/barátnők szerepeltek - most hivatásos modelleknek jutott a főszerep. Léna, a barátnőm ezúttal csak a kellékekre és a werkfilm elkészítésére ügyelt :)"

DJ Bruckmann "Félszerelem" című új dalába belehallgathatsz ITT, a videoklipet pedig megtekintheted ma délután a VIVA Interakív második órájában, azaz 16 és 17 óra között! A dal sikerét már most előrejelzi, hogy 3 héttel ezelőtt Bruckmann elérhetővé tette a klip egy exkluzív részletét a YouTube videomegosztó oldalon, ahol azt azóta több mint 3400-an nézték meg!