Debreceni InfoPortál
©  2004  dip.hu  Minden jog fenntartva.
88 métert zuhant a Desperado autója
"A csillagokban járunk" címmel a közelmúltban Pál Tamás közreműködésével forgatott klipet a DESPERADO. A csapat eddigi legdrágább és leglátványosabb videóját sokkoló képsorok, egy vérfagyasztó baleset és egy 88 métert zuhanó autó teszi kihagyhatatlanul izgalmassá!
/2007-03-01/
A "Táncolj!" című negyedik DESPERADO-album soron következő videoklipes dalát a csapat honlapján keresztül a rajongók választották ki egy on-line szavazás útján. Így esett Betti, Zsolti és Zoy! választása az első és idáig egyetlen olyan dalra, amit "külső" előadóval, nevezetesen a megasztáros Pál Tamással énekel az együttes énekesnője.

A kisfilm ötlete és forgatókönyve a debreceni trió műve, akik a rendezői szerepre a méltán elismert Indiánt kérték fel. A felvétel Valentin-napon zajlott a Balaton déli oldalán, a Kőröshegynél épülő M7-es félkész viaduktjánál. A szerencse már kora reggel a stáb mellé szegődött, ugyanis verőfényes, gyönyörű idő volt - dacára annak, hogy február közepét írtunk.
                                                                                                                    
A klipben Bettit megszöktette Pál Tamás, ezért Zsolti és Zoy! üldözőbe vették őket. A duettdal énekesei egy több sebből "vérző" autóval menekülnek szédítő iramban a srácok elől. Egy feszített tempójú, látványos autós üldözés finisében, ami a még készülő völgyhídon ér véget, s a fiúk elől nincs menekülés... Az üldözöttek kocsija ugyanis többször megpördülve 88 métert zuhan, és laposra préselődik az esést követően.

Az ilyen és az ehhez hasonló sokkoló képsorok miatt ez a DESPERADO történetének legdrágább és egyben leglátványosabb videoklipje. Ám mivel "A csillagokban járunk" című feldolgozás alapvetően egy vidám, szerelmes opusz, így a történet sem ér ilyen vérfagyasztóan véget! S mi is pontosan az igencsak izgalmas történet vége, hamarosan kiderül...!