- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Kintorna
88 métert zuhant a Desperado autója
"A csillagokban járunk" címmel a közelmúltban Pál Tamás közreműködésével forgatott klipet a DESPERADO. A csapat eddigi legdrágább és leglátványosabb videóját sokkoló képsorok, egy vérfagyasztó baleset és egy 88 métert zuhanó autó teszi kihagyhatatlanul izgalmassá!
/2007-03-01/  << Nyomtatható verzió >>
A "Táncolj!" című negyedik DESPERADO-album soron következő videoklipes dalát a csapat honlapján keresztül a rajongók választották ki egy on-line szavazás útján. Így esett Betti, Zsolti és Zoy! választása az első és idáig egyetlen olyan dalra, amit "külső" előadóval, nevezetesen a megasztáros Pál Tamással énekel az együttes énekesnője.

A kisfilm ötlete és forgatókönyve a debreceni trió műve, akik a rendezői szerepre a méltán elismert Indiánt kérték fel. A felvétel Valentin-napon zajlott a Balaton déli oldalán, a Kőröshegynél épülő M7-es félkész viaduktjánál. A szerencse már kora reggel a stáb mellé szegődött, ugyanis verőfényes, gyönyörű idő volt - dacára annak, hogy február közepét írtunk.
                                                                                                                    
A klipben Bettit megszöktette Pál Tamás, ezért Zsolti és Zoy! üldözőbe vették őket. A duettdal énekesei egy több sebből "vérző" autóval menekülnek szédítő iramban a srácok elől. Egy feszített tempójú, látványos autós üldözés finisében, ami a még készülő völgyhídon ér véget, s a fiúk elől nincs menekülés... Az üldözöttek kocsija ugyanis többször megpördülve 88 métert zuhan, és laposra préselődik az esést követően.

Az ilyen és az ehhez hasonló sokkoló képsorok miatt ez a DESPERADO történetének legdrágább és egyben leglátványosabb videoklipje. Ám mivel "A csillagokban járunk" című feldolgozás alapvetően egy vidám, szerelmes opusz, így a történet sem ér ilyen vérfagyasztóan véget! S mi is pontosan az igencsak izgalmas történet vége, hamarosan kiderül...! 


  Kapcsolódó cikkek
- Lezárult a szavazás
- Stúdióban a Desperado
- A Desperado élő koncerttel ünnepli a Város napját
- Átesett a tűzkeresztségen a Desperado Koszovóban
- Legyőzheted Őt!
- Ajándék a Desperadotól
- Három hét két földrészen a Desperadoval
- A Desperado az új albumról mesél
- Új album, újabb siker
- Ünnepi készülődés a Desperado háza táján
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál