- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Tudomány - Regionális
Az internet világa gyerekszemmel
A GTS Datanet pályázatot ír ki debreceni és székesfehérvári diákok számára
/2007-01-31/  << Nyomtatható verzió >>
A GTS Datanet, Magyarország egyik vezető alternatív távközlési szolgáltatója pályázatot ír ki debreceni és székesfehérvári diákok számára „Az internet világa 2017-ben” címmel. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet arra, miként befolyásolja a mostani tizenévesek jövőképét a világháló mindennapos használata.

A pályázaton debreceni és székesfehérvári 8. évfolyamos tanulók indulhatnak, akik maximum 2 gépelt oldalnyi terjedelemben összefoglalják gondolataikat a kérdéses témával kapcsolatban. A beérkezett pályázatokat egy magyartanárokból és a GTS Datanet Távközlési Kft. szakembereiből álló zsűri fogja értékelni. Az eredményhirdetésre 2007. február második felében kerül sor.

A legötletesebb fogalmazást a GTS Datanet egy 200 ezer forint értékű számítógéppel és egy éves szélessávú internet kapcsolattal jutalmazza, valamint megjelenteti a megyei napilapban is. A második és harmadik helyezettek szintén értékes díjat kapnak.

A pályázatot Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, 1,5-es sorközzel, jobb- és baloldalon 2,5 cm-es margóval kell elkészíteni, majd a pályázó nevének, lakcímének, iskolájának és osztályának feltüntetésével legkésőbb 2007. február 7-ig elküldeni a következő címre: Budapest, 1241. Postafiók 27. vagy e-mailben a perdos@noguchi.hu címre. Az érdeklődő diákok a pályázatról további információt magyar szakos tanáraiktól kaphatnak.

   Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál