- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Tudomány - Külföld
Nem oszlik a köd Londonban
Hatalmas fennakadások a repülőtereken
/2006-12-21/  << Nyomtatható verzió >>
Londonban és a többi brit repülőtéren csütörtökön sem normalizálódott a helyzet. A sűrű köd miatt ugyanis szerdán valamennyi belföldi járatot törölni kellett, és az európai úti célok felé induló gépek egy részét sem lehetett elindítani. 
 
A régóta nem tapasztalt makacs köd miatt a látótávolság drámaian csökkent, ezért növelni kellett a fel- és leszálló gépek közti időbeli távolságot, nehogy összeütközzenek. Emiatt a repülőtér áteresztő képessége kevesebb, mint a felére csökkent.

A hoppon maradt utasok egy idő után már be sem fértek a repülőtér épületébe. Abban sem lehet reménykedni, hogy ma pótolni lehet a tegnapi kiesést. A repülőtér illetékesei ugyanis ma is azt tanácsolták a belföldi utasoknak, el se induljanak a repülőtérre és a külföldre igyekvőknek sem tudtak túl sok jót ígérni. A köd sajnos ma sem szállt fel és a meteorológusok szerint ez karácsonyig már így is marad. És mindez az év legzsúfoltabb napjaiban, amikor hárommillió ember utazik külföldre és ebből kétmillió holnap próbálja elhagyni az országot.

A legkedveltebb karácsonyi célpontok: Madrid, Párizs és New York. Az utazási irodák szövetségének vezetője szerint igyekeznek mindenkit hazajuttatni karácsonyra, ha nehezen is, de ilyen helyzetben csodát nem tehetnek. Az időjárással nem lehet vitatkozni - mondta az egyik fáradt utas.

Forrás: radio.hu  Kapcsolódó cikkek
- Elzárták a londoni Tower hollóit
- Sötétben tapogatózik a brit hírszerzés
- Utoljára gurultak ki a garázsból London jelképei
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál