- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Kintorna
Átütő sikert aratott a Kerozin lemezbemutató koncertje!
A stílusosan éjfél után kezdődő lemezbemutató koncert- és klipforgatásra érkezők nagy száma miatt, sokaknak csak a kapukon túlról adatott meg „élvezni” a bulit.
/2006-11-08/  << Nyomtatható verzió >>
"Ha a kezdet jó, minden jó" - az örök mondás különösen igaz a Kerozin zenekarra, ugyanis az új felállásban nemrég újjászületett banda ukrajnai és első magyarországi bemutatkozása után szülővárosában, Debrecenben is egy gigantikus lemezbemutató élő koncerttel tudta megünnepelni a stílusváltást és a nemrég megjelent "A rémálom visszatér" című korong sikerét!A stílusosan éjfél után kezdődő koncertre és egyben élő DVD-felvételre érkezők nagy száma miatt sokaknak csak a kapukon túlról adatott meg élvezni a nem mindennapi punkrock partit.
                                                                                                               
Nagyon vártuk már ezt a bulit, mivel ez volt az új album első nagyszabású bemutatója koncertvideo-forgatással egybekötve, ráadásul a szülővárosunkban. Reméltük, minél többen kíváncsiak lesznek az új felállásban fellépő csapat teljesítményére élőben, de arra nem számítottunk, hogy a jelenlévők úgy megtöltik a debreceni Lovarda épületét, hogy helyhiány miatt éjfél után sokaknak már nem lesz lehetőségük részt venni a koncerten"
- meséli Axel, a bandavezér.

"Fél egy körül, amikor épp a színpadra készültünk, a szervező hátrajött és megkért, hogy várjunk még körülbelül 20 percet, ha lehet, mert még mindig kígyózó sorok állnak a bejáratnál, s megpróbálják valahogy beengedni, akit még tudnak..."

A színpadra lépve olyan kép fogadta a csapatot, amit talán a "minden zenész álma" fogalommal azonosíthatunk. Várakozásteljes arcok, vibráló levegő, extázisban a pódium felé törő rajongók uralták a nézőteret. Axel már ekkor sejtette, hogy nem egy szimpla buli veszi ma kezdetét. Persze a régi dalok az új élő megszólalásban automatikusan beindították a hangulatot. Elsőként természetesen a csapat szent állata; a "Kismalac" kelt életre, de az összes eddigi Kerozin-örökzöld felcsendült. Mindvégig együtt tombolt a nézősereg a bandával, szinte érezni lehetett, amint egy ütemre dobbannak a lábak, a szívek. Ráadásul ahhoz képest, hogy egy új album bemutatójáról volt szó, - ahogy Axel fogalmazott - "szinte minden dalt együtt ordibáltunk a közönséggel. Legnagyobb meglepetésemre az új dalokat is szóról szóra énekelte velünk a tömeg. Szuper volt! Olyan nincs, hogy ne ismételjük meg!" - mondja a szinte euforikus állapotban vigyorgó frontember.

Tíz kamera, számtalan fotós és hangfelvevő eszköz örökítette meg az eseményt, így nemsokára viszontláthatjuk a buli legizgalmasabb pillanatait a képernyőkön is, és hamarosan elkészül a Kerozin első élő koncert DVD-je. Az anyag már a vágóasztalon rója fáradhatatlan köreit, a nagy machinátor pedig nem pihen, így majd annak is alkalma nyílik virtuálisan részt venni a koncerten, aki igazolatlan hiányzását eleddig meg nem okolva egy nagy élménnyel lett szegényebb.

Levonva a fenti konzekvenciát megfogalmazódhat bennünk a gondolat: mi is kell az igazi "Mindhalálig rockparti"-hoz? Több ezer rajongó, csordultig telt nézőtér és persze az elmaradhatatlan Kerozin. Elmondhatjuk tehát bátran: "A rémálom visszatért"!  Kapcsolódó cikkek
- A görög Ouzo és a német sör után jöhet a vodka!
- Kerozin - A Rémálom Visszatér
- Elázott a Kerozin frontembere!
- Megjelenés előtt betiltották a Kerozin új klipjét!
- DJ Bruckmann vs. XL - My Way!
- Az internetes letöltések ellen tüntetők ellen tüntet a Kerozin?
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál