- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Kintorna
Mészáros Árpád Zsolt
MÁZS-képp énekelek - novemberben induló országos lemezbemutató turné
/2006-10-30/  << Nyomtatható verzió >>
Mészáros Árpád Zsolt 1974. március 23-án született Nyíregyházán.  „Kölyök”, ahogy kedves barátai hívják, nem készült színészi pályára.  1989-ben  egy szereplőválogatásra jelentkezett a Móricz Zsigmond Színházba, akkor még szakmunkásképzőbe járt. A matekdolgozat elől menekült a meghallgatásra, aztán ott is ragadt.

23 évesen  az egyik előadáson színpadi balesetet szenvedett, bal veséjét elveszítve elhatározta, azért is színész marad!  A lábadozás hosszú időszakában Toldi Máriához járt énekórákra. Szorgalmának, kitartásának, s természetesen tehetségének köszönhetően elindult a pályája, kinyílt előtte Thália temploma.

Hosszú a kiváló alakítások sora zenés darabokban: Nyíregyházán Luigi Del Soro az Anconai szerelmesekben, Riki a Made in Hungáriában, Maugli A dzsungel könyvében. Játszott Veszprémben (Hair-Berger), Debrecenben (Peter Pan), a Torontoi Magyar Színházban(Csókos asszony-Dorozsmai Pista). 2002-ben debütált az Operettszínházban a West Side Story Riff szerepében. Ahogy bemutatkozott a fővárosi színpadokon, rögtön hatalmas rajongótábora alakult. Ő Mozart, Rudolf, trónörökös; Benvolio a Rómeó és Júliában, András a Menyasszonytáncban, Játszik a Dr.Bőregérben, a Hello! Igen!?-ben, A Szépség és szörnyetegben. 2004-ben megkapta a közönség szavazatai alapján a Súgó Csiga fődíjat. Ő lett a 2005/2006-os évad musical színésze az Operettszínházban. A kitüntetést a napokban vette át.

Az idén februárban készült el Mészáros Árpád Zsolt első kislemeze  három szerelmes dallal. Három hónap alatt 2000 példány talált gazdára. Innen egyenes út vezetett a nagylemez megvalósításáig. A lemezen  mai hangzású, fiatalos dalok, rockosabb, líraibb, slágergyanús szerzemények hallhatók. (Szerzők: Kazár Pál, Máthé Szabolcs, Székely Szabolcs) A koncert  sok meglepetést is tartogat!  MÁZS kedvenc musicaleiből, és a popzene világából is felcsendülnek az ismerős dallamok.

A koncert vendégei: Kazár Ticiána,  Puskás Péter, Vastag Csaba. Közreműködik a kibővített Dimenzió együttes, zenei vezető: Kazár Pál

Koncertek:
november 11.szombat   19.00 Nyíregyháza, Bem József Ált. Isk. Sportcsarnok        november 12.vasárnap  19.00 Debrecen, Lovarda

  Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál