- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Kintorna
A népszerű zenész megdöbbentő múltja
A szólóénekesként egyre nagyobb sikereket elérő Gino mindennapjait ma már a romantika és a kiegyensúlyozottság jellemzi. Tudomásunkra jutott, hogy nem mindig élt ennyire konszolidált életet. Múltjában egy ideig a verekedés rendszeres esemény volt. Aztán eljött a fordulópont, ami után „jó útra” tért.
/2006-10-30/  << Nyomtatható verzió >>
Csorba Attila tizenévesen az éjszakai élet állandó szereplőjeként többször zűrökbe keveredett. Kisebb- nagyobb konfliktusait nem szégyellte ököllel megoldani, így nem meglepő, hogy az utcai balhék mindennaposak voltak életében. Egyik alkalommal egy szórakozóhelyen keveredett verekedésbe. Következményeként a kiérkező rendőrök igazoltatták, majd bevittek a fogdába, ahol pár órát tartózkodott! Később egy jegyellenőr látta kárát Gino heves vérmérsékletének. Ma már népszerű zenész szerencséjére a dolgozó nem tett feljelenést, így ekkor elmaradt a hatóság előtti felelősségrevonás.


Az utóbbi az eset fordulópontot jelentett Gino életében. Nemcsak azért, mert ezt megúszta, hanem mert a balhét követően elkezdett a zenével foglalkozni. Innen kezdve változott meg az értékrendje, és minden idejét és energiáját a zenének és a zenével kapcsolatos dolgoknak szentelte.

– Egyértelmű, hogy megérte változtatnom a magatartásomon, hisz a páromat is a zenének köszönhetem. Pontosabban a zene hozott össze minket – meséli szerelmi történetet a slágergyáros. – Három évvel ezelőtt egy műsorirodában láttam Gina nagylemezét, ahol eldöntöttem, hogy a fotón szereplő lányt megszerzem! A gondolatot tett követte: kinyomoztam a számát, majd felhívtam és randevút kértem tőle. Az első találkozás szerelem első látásra volt. Az énekesnővel ma már boldog házasságban élek.

Az érzelmeik őszinteségére a "Te vagy az életem" c. közös slágerük a legnagyobb bizonyíték. – Tulajdonképpen ez egy őszinte vallomás, ami színtiszta érzésekről szól. A magánéletben is egy párt alkotunk, és szerettük volna, ha ez egy dal formájában is megnyilvánul – zárta gondolatát a dalszerző-zenész.

  Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál