- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Sport - Belföld
Sikerült a Rippel Brothers 5. "lophatatlan" világrekordja
Az elmúlt hétvégén, október 22-én este került sor a Rippel Brothers 5. sikeres világrekord-kísérletére.
/2006-10-25/  << Nyomtatható verzió >>
A világ szórakoztatóiparának talán jelenleg legismertebb magyar testvérpárosa ismét bizonyított: magának, a világnak és hazájuknak, Magyarországnak. A "kötelező" veszély és izgalom ezúttal sem maradt el. A Rippel fivérek sorrendben 5. "lophatatlan" világrekordja azonban így is sikeresnek tekinthető.

A teljes rekord időtartama 6 perc 15 másodperc lett, mialatt a 30 ezer néző előtt egy 500 lóerős amerikai Kenworth Kamion és Veres József, a kamion vezetője a Hungaroring pálya 4,3 kilométerén 75 km/óra sebességgel száguldott. Eközben a fiúk hátul, a jármű platójához erősített billegő szerkezeten életveszélyes pozícióban "lebegtek". Rippel Viktor mindvégig a kezében tartotta Rippel Ferencet.

                                                                                                            
A rekord számú nézőközönség - amely minden eddig csúcsot megdöntött az EVO gyorsulási verseny 10 éves történetében - tombolva szurkolt Rippeléknek, és együtt számolta a másodperceket a két műsorvezetővel, Giannival és Frenkivel. Az amúgy sem mindennapi helyzetet bonyolította, hogy a idő meglehetősen hűvös volt, a pályán levő kivetítő hőmérő 0,2 fokot mutatott, és ezt sajnos Feri és Viktor is megérezte. A kamion 75 km/órás sebességénél a menetszéltől ez még hidegebbnek érződött, és a kezük, amivel egymást tartották, teljesen átfagyott, elgémberedett. Ám a rekord még ilyen körülmények mellett is sikerült!  Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál