- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Tudomány - Belföld
Az HBO újabb nagy lépése a digitális jövő felé
Közép-Európa vezető prémium mozicsatornája újabb nagy lépést tesz a digitális jövő felé, műsorai nagy részét dolby digital minőségben sugározza. Az HBO Magyarország előfizetői a legnagyobb hollywoodi sikerfilmeket az elérhető legjobb hangminőségben élvezhetik.
/2006-10-17/  << Nyomtatható verzió >>
“Az HBO-n mostantól a legtöbb péntek és vasárnap esti premiert 5.1-es hangminőségben sugározzuk. Azok az előfizetők, akik digitális szolgáltatók segítségével láthatják az HBO-t, és Dolby Surround  rendszerrel rendelkeznek, az otthon kényelmében, csúcsminőségben élvezhetik a legjobb hollywoodi hanghatásokat.’’ - nyilatkozta Linda Jensen, az HBO Közép-Európa vezérigazgatója. A szolgáltatás először Magyarországon került bevezetésre, és már elérhető  azon előfizetők számára akik a T-Kábeltől vagy az Antenna Digitáltól rendelték meg az HBO-t. A UPC Direct-nél jelenleg fejleszés alatt áll a rendszer, de hamarosan az ő előfizetőik is Dolby Digitalban élvezhetik az HBO-t.

Az HBO következő lépése a digitális világban a DVB (Digitális Video Sugárzás) feliratozás bevezetése. Azok az előfizetők, akik a digitális szolgáltatást rendelték meg, már most választhatnak az eredeti angol nyelvű változat és a magyar szinkron között. ‘‘2007 januárjától olyan rendszert szeretnénk kifejleszteni, amely segítségével nézőink nem csak a műsor hangját tudják kiválasztani, hanem tetszőlegesen a feliratot is.’’ - mondta Végh Ödön az HBO produkciós igazgatója.

   Kapcsolódó cikkek
- Futottak még...
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál