- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Desperado
Stúdióban a Desperado
Hamarosan itt a rég várt új album!
/2006-10-12/  << Nyomtatható verzió >>
Miközben "Táncolj!" című slágerük a csúcson van, a DESPERADO tagjai immár negyedik stúdiólemezük utolsó simításait végzik. Ennek eredménye, hogy október 25-én megjelenik a várva várt új DESPERADO-album, amely stílusosan szintén a "Táncolj!" címet viseli.

A lemezleadást megelőző utolsó hetek minden zenekar életében kritikusak, Betti, Zsolti és Zoy! azonban ezúttal egy jól előkészített és kellően kidolgozott zenei anyagot ad kiadójuk szakemberinek kezébe.

A vadiúj albumon a DESPERADO többb érdekességgel is kedveskedik rajongóinak! Többek között felkerült a lemezre egy meglepetés duett is, melyről Zsolti, a csapat frontembere a következőket nyilatkozta: "Ez a dal azért bír különös jelentőséggel, mert Betti még nem énekelt duettet más előadóval. Hogy most miért nem velem teszi? Ez egy meglehetősen szerelmes szövegvilágú dal, melyet úgy éreztünk, hogy egy hős szerelmes karakterre kell bíznunk. Hogy kire? Október 25-ig ez még legyen a mi titkunk! :o)"

A hazai zenei életbe debreceni dance csapatként belecsöppent trió hamar a reflektorfénybe került, s második lemezük óta a legjobb és legsikeresebb pop és dance formációk között tartják őket számon. Számos sláger, videoklip, több ezer fellépés, s az egyre nagyobb számú élő koncertek után október végén napvilágot lát a "Táncolj!" című korong.

Az albumot semmi nem is tudta volna jobban beharangozni, mint azonos című aktuális slágerük, amely jelenleg a listák és a rádiók egyik legnagyobb kedvence. Alig két hét múlva pedig megismerkedhetünk a Zoy! és Mosquito alkotta szerzőpáros vadonatúj dalaival egy friss DESPERADO-lemez formájában. A visszaszámlálás elkezdődött!
  Kapcsolódó cikkek
- Lezárult a szavazás
- 88 métert zuhant a Desperado autója
- A Desperado élő koncerttel ünnepli a Város napját
- Átesett a tűzkeresztségen a Desperado Koszovóban
- Legyőzheted Őt!
- Ajándék a Desperadotól
- Három hét két földrészen a Desperadoval
- A Desperado az új albumról mesél
- Új album, újabb siker
- Ünnepi készülődés a Desperado háza táján
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál