- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Tudomány - Belföld
Spektrum TV rovat a The Explorer magazinban
Együttműködés született hazánk elsőszámú ismeretterjesztő tematikus csatornája, a Spektrum Televízió, és a 20 ezer példányban megjelenő, az aktív, tudatos és élménycentrikus utazóknak készült The Explorer magazin között. Az együttműködés célja, hogy a Spektrum Televízió az általa képviselt egyetemes értékeket a nyomtatott sajtó segítségével szélesebb körökbe is eljuttassa.
/2006-10-09/  << Nyomtatható verzió >>
A kapcsolódási pont az utazás és a kaland, melyet a Spektrum TV az Atlasz zsánerében, a The Explorer a magazinpiacon kíván népszerűsíteni. A magazin és a Spektrum TV közös célkitűzése, hogy az utazási célpontokat izgalmasan, nem útikönyvszerűen mutassa be, rávezetve olvasóit arra, miként válhatnak ők is valódi "felfedezőkké". A kisebb súlyú  felfedezések, amatőr utazók írásai mellett helyet kapnak az egykori és mai magyar professzionális utazók és komolyabb expedíciókat keresők élménybeszámolói, valamint a modern tudomány és technika újdonságait bemutató írások is.

A lap szerkesztői között van Dr. Juhász Árpád geológus, Dr. Lerner János geográfus-térképész és utazási tanácsadó, a Magyar Földrajzi Társaság expecíciós szakosztály titkára és a Spektrum Televízió szerkesztője, valamint Dr. Kubassek János a Magyar Földrajzi Múzeum igazgatója is, akik szakmájuknál fogva gyakran valódi felfedezőként, sportcélú, vagy tudományos expedíciók tagjaiként barangolják be bolygónk felszínét, mélységeit, vizeit, vagy éppen égboltját. 

‘A Spektrum TV fontosnak tartja rovatának jelenlétét a hazai utazási és szabadidő magazinok piacán’ – nyilatkozta Harsányi Gábor, a Spektrum Televízió értékesítési- és marketing igazgatója – ‘hiszen így társadalmi és kultúrális értékeit, hitelességét, objektivitását, valamint szórakoztatóan pihentető jellegét a nyomtatott sajtóban is visszatükrözheti.’

  Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál