- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Kintorna
Müncheni fellépés után újdonságdömping
Októberben több fronton is újdonsággal jelentkezik DJ Szatmári. A friss dolgok közül kiemelkedik első saját mixalbuma, a Dancemix Parádé 2, ami októberben jelenik meg. Emellett új dallal és website-tal is előrukkol a népszerű lemezlovas.
/2006-10-09/  << Nyomtatható verzió >>


Szeptember végén Münchenben is nagy sikert arató Szatmári évek óta lázban tartja a klubok közönségét, ám egészen mostanáig várni kellett, hogy saját mixkoronggal jelenkezzen. Az októberben megjelenő lemezen többek között Erős vs. Spigiboy, Hamvai P. G és Niki Belucci számait hallhatják a zenebarátok.

A 23 dalt tartalmazó kiadvány érdekessége, hogy nem csupán dancezenékből áll, hanem a modern tánczene is képviseli magát az albumon. A korongról Szatmári elmondta:


– A 75 perces dalcsokor első fele tipikus slágerzene, míg a második felében klubosabb hangulat jelenik meg. A dalokat a nyáron készült termésből válogattam és próbáltam minél színesebben összerakni.

A népszerű slágerek mellett egy újdonság is található a mixben. Ez nem más, mint DJ Szatmári legújabb saját munkája a Mondd című szerzemény. A szerző szerint az eddigiek közül ez dallamilag és szövegileg is a legkiforrottabb alkotása. A slágergyanús dal a mixalbumon kívül kislemezen is megjelenik több meglepetés kíséretében.

Az újdonságoknak ezzel még nincs vége, hiszen a lemezpörgetőnek hamarosan megújul a honlapja is. A www.djszatmari.hu címen található website az eddiginél modernebb lesz, több fotóval, videoletöltéssel és megújuló menüpontokkal várja a látogatókat.

   Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál