- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Kintorna
Bartók Krisztián klubforradalomra készül
Utóbbi hónapokban a Forradalom című slágerrel középpontba került Bartók Krisztián különleges albummal jelentkezett
/2006-09-13/  << Nyomtatható verzió >>
Az énekes „Klubforradalom” címet viselő kiadványának érdekességét az adja, hogy azon kizárólag ütős remixek találhatók, népszerű DJ-k tálalásában.

Krisztián „Forradalom” szerzeménye a rádiósok és a hallgatók kedvence, így nem véletlen, hogy a muzsika a kívánságműsorok állandó szereplője lett. Rendkívül látványos videoklipje a VIVA TV slágerlistáján több hétig az élvonalban szerepelt, a dalhoz készült remix pedig tarolt a klubokban. Ez hozta az ötletet, hogy a többi számból is készítsenek „klubos” változatot.

A remek gondolatot tett követte és szeptember elején megjelent a nagylemez, amely a megszokottól eltérően különböző verzióban tartalmazza Krisztián „1*1 forradalom” című első szólóalbumán szereplő hat dalt. A nóták remixeit a népszerű lemezlovas, DJ Ghost és a közkedvelt páros Erős vs Spigiboy készítette. Nevük garancia arra, hogy a klubok közönsége nem fog csalódni a zenében.

A remixalbumon kereken tíz dal található, köztük két meglepetés és az eddigi összes nagy sláger: "Forradalom", "1*1", "Hazatér", "Ez a dal eladó". Egy televíziós műsor kapcsán nemrég Krisztián elénekelte a Europe világslágerét, a Final Countdown című dalt.

A produkcióból készült "roxtar remix" két féle változatban is megtalálható az új korongon. Sőt! Még egy bonusz track is hallható a lemezen, az Égig érj című; dal természetesen remix változatban kap helyet.
  Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál