- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Kintorna
Megdöbbentő díszletekben forgatott a zenészházaspár
A kiváló énekes, Gino és párja, - aki szintén zenész - Gina a közelmúltban forgatta le első közös videoklipjüket. A kisfilm a „Te vagy az életem” című gyönyörű, szerelmes dalhoz készült, ami már látható a zenecsatornán
/2006-09-08/  << Nyomtatható verzió >>
– Ez a duett nagyon fontos momentuma a nagylemeznek, amit a menyasszonyommal, Ginával énekeltünk el – kezdi a dal bemutatását Gino. – Ez egy őszinte vallomás, ami színtiszta érzésekről szól, mivel mi a magánéletben is egy párt alkotunk, és szerettük volna, ha ez egy dal formájában is megnyilvánulna. Magát a zenét jómagam, míg a szöveget Ginával együtt alkottuk, így lett számunkra is teljesen hiteles.


A Várj egy perchez hasonlóan az új dalhoz készült minivideo is a népszerű kliprendező, Indián kezei közül került ki. A helyszín ezúttal az újpesti bőrgyár volt, ahol egy nagyon érdekes és megdöbbentő díszlettel találták szembe magukat a szereplők. Alapkoncepció volt, hogy ez nem egy úgynevezett „tipikus” szerelmes klip lesz, ahol minden szép és jó, hanem törekedtek arra, - igazodva a muzsika hangulatához – hogy átütő és mély érzelmeket sugározzanak a zenebarátok felé.

Gino ehhez hozzáteszi, hogy mindemellett céljuk az emberek úgymond „megdöbbentése” is. Ehhez kérték az ismert szakember, Indián segítségét, aki tökéletesen megvalósította azt, amire gondoltak. A forgatás egy napig tartott, köszönhetően annak, hogy zökkenőmentesen zajlott minden.

A kisfilmben szerepel két kisgyermek, akik Gina és párjának gyerekkori énjeiket szimbolizálják. Érdekes, hogy az egyik gyerkőc Gino keresztlánya, akire az énekes nagyon büszke, a videoban nyújtott alakításáért. A klip tele van kicsit megdöbbentő képsorokkal, ennek ellenére a forgatás nagyon jó hangulatban telt el.

– Mindent összegezve úgy érzem, hogy zeneileg és képileg is a maximumot tudtuk kihozni a dalból – foglalta össze tapasztalatait az énekes.

  Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál