- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Hírek - Belföld
A Fidesz egy újraszavazást, négy újraszámlálást akar
/2006-04-30/  << Nyomtatható verzió >>
Az eredetileg jelzett öt helyett csak négy választókerületben kérte Fidesz a szavazatok újraszámolását, viszont egy helyen a választás második fordulójának megismétlését kezdeményezi - jelentette be a párt szóvivője. 
 
Szijjártó Péter elmondta: a törvényben előírt határidőig Borsod-Abaúj-Zemplén, Bács-Kiskun, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Győr-Moson-Sopron megye egy-egy választókerületében élt a fideszes képviselő-jelölt a szavazatok újraszámláltatásának jogával.

A Győr-Moson-Sopron megyei területi választási bizottság máris elutasította a Fidesz fellebbezését, és helybenhagyta a választás eredményét megállapító döntést. A Fidesz ugyanakkor Arnóth Sándor választókerületében, a Hajdú-Bihar megyei hatos körzetben a forduló megismétlését kezdeményezi.

Hétfőn dönt a területi választási bizottság Bács-Kiskun megye 2. választókerületében a második forduló megismétlése ellen benyújtott fellebbezésről - közölte a bizottság elnöke. A kecskeméti választókerületben a MSZP beadványára született első fokú döntés ellen - amely a második forduló megismétléséről határozott - szombaton a Fidesz részéről fellebbezés érkezett, amelyről három napon belül kell dönteni.

A második fordulót Kecskeméten Horváth Zsolt, a Fidesz jelöltje nyerte, Szécsi Gábor, az SZDSZ-MSZP közös jelöltje előtt. A területi választási bizottság holnapi döntését is meg lehet fellebbezni. Ebben az esetben a megyei bíróság hozhat végleges döntést. 

Forrás: radio.hu  Kapcsolódó cikkek
- Csökken a szavazási kedv
- Választási szövetséget kötött a Fidesz és a Jobbik Szolnokon
- A Fidesz meghallgatná a miniszterelnököt
- Hétfőn írják alá a koalíciós megállapodást
- Elutasított választási kifogások
- Orbán gratulált Gyurcsánynak
- Gyurcsány: A győztesnek van egy fontos felelőssége...
- Orbán egy Fidesz-szavazót sem enged bántani
- Kuncze azt üzeni, nincs kit megvédeni
- Dávid Ibolya: Útvesztőben van a jobboldal
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál