- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Hírek - Belföld
Orbán egy Fidesz-szavazót sem enged bántani
"akik összefognak, nyernek, akik erre képtelenek, veszítenek"
/2006-04-24/  << Nyomtatható verzió >>
Az idei országgyűlési választások legfontosabb tanulsága, hogy akik összefognak, nyernek, akik erre képtelenek, veszítenek – jelentette ki Orbán Viktor. 

- A legfontosabb tanulságnak ma az tűnik, hogy a magyar választási és politikai rendszer világos vastörvények mentén szabályozza a benne résztvevők életét. Akik összefognak, azok nyernek, akik nem képesek összefogni, azok mindig veszítenek. Magyarország kipróbálta mind a két utat a választások második fordulójában, az eredmény látható, összefogás híján nem vagyunk képesek a győzelemre. Győzelemre csak azok képesek, akik egymással össze tudnak fogni. Az ellenfeleink összefogtak egymással, és ezért győztek is - így Orbán Viktor. A Fidesz elnöke gratulált is a győzteseknek.

Közölte, hogy a Fidesz megőrizte parlamenti képviselői helyeinek számát, és még az is lehet, hogy növelni is sikerül a mandátumokat. A pártelnök megköszönte a szavazóknak, hogy többen voksoltak a szövetségre, mint négy éve.

Orbán Viktor szólt a teendőkről is: csütörtökön frakcióülést tart a Fidesz. Hangsúlyozta, hogy alkotó ellenzékként fognak politizálni.

- Világossá kell tennünk, hogy ki kell állnunk azok mellett az intézmények mellett, amik, úgy tűnik, most még hiányoznak a magyar demokráciából. Szeretném világossá tenni, hogy minden szavunkat, mondatunkat és programpontunkat vállaljuk, amit a választási kampányban tettünk, és azt ígérem a híveinknek, hogy a leendő parlamenti frakciónk is a munka, az otthon és a család köré szervezett választási programunk jegyében fogja majd végezni a munkáját.

Azt is hozzátette, hogy nem engednek senkit bántani azért, amiért a Fideszt támogatta. Egyben május elsejére a Budai várba hívta a párt híveit.

Forrás: radio.hu  Kapcsolódó cikkek
- Hétfőn írják alá a koalíciós megállapodást
- Elutasított választási kifogások
- A Fidesz egy újraszavazást, négy újraszámlálást akar
- Orbán gratulált Gyurcsánynak
- Gyurcsány: A győztesnek van egy fontos felelőssége...
- Kuncze azt üzeni, nincs kit megvédeni
- Dávid Ibolya: Útvesztőben van a jobboldal
- A koalíció győzelmét valószínűsítették a közvélemény-kutatók
- A fogvatartottak is szavaztak
- Választási utózönge
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál