- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Kultúra - Desperado
A Desperado élő koncerttel ünnepli a Város napját
/2006-04-09/  << Nyomtatható verzió >>
2006. április 11. hazánkban a költészet napja, Debrecenben azonban e napra esik a város napja is, amelyet évről évre a város fő terén rendezvények sorával ünnepelnek meg. Idén sem lesz ez másképp - az egész napos programsorozatot azonban ezúttal a DESPERADO élő nagykoncertje zárja!Debrecenben a Kossuth tér és a sétálóövezet április 11-én már röviddel reggel kilenc óra után benépesül. Egész nap a legkülönfélébb események várják az oda látogatókat, miközben a kézműves, vendéglátós és gyermekprogramok váltják egymást a belvárosban.

Az est fő attrakciója a DESPERADO közel másfél órás élő nagykoncertje lesz, amely 19 órától várja a várhatóan több ezres debreceni és nem debreceni közönséget. Betti, Zsolti és Zoy! a legnagyobb DESPERADO-slágerekkel készülnek erre a különleges estére, s a "készülnek" szót itt a legszorosabb értelemben lehet venni: az utóbbi időben ugyanis több órás napi programként szerepel mindhármuk naptárában a "ZENEKARI PRÓBA" bejegyzés, hogy a lehető legjobban sikerüljön a keddi koncert.

"Debütálás és szezonnyitány ez mindannyiunknak, ugyanis érdekes módon most először játszunk 'hazai pályán' igazi, élő zenekari felállásban" - meséli Zsolti, majd hozzáteszi: "Másrészről pedig a 2006-os tavaszi-nyári pörgés is körülbelül ezen az estén indul számunkra, ugyanis a napokban soha nem látott programsorozat hálózza be életünket, aminek egyik bizonyítéka az is, hogy legnagyobb örömünkre április folyamán az ország nem kevesebb mint három városában látható és hallható a DESPERADO élőkoncertje. A lehető legnagyobb lendulettel és persze új, 'Szabad vagy' című dalunkkal indulunk tehát útnak. Elsőként szülővárosunkban, Debrecenben lépünk fel, aztán Gyulán és Budapesten mutatjuk be koncertprogramunkat a nagyérdeműnek!"
  Kapcsolódó cikkek
- Lezárult a szavazás
- 88 métert zuhant a Desperado autója
- Stúdióban a Desperado
- Átesett a tűzkeresztségen a Desperado Koszovóban
- Legyőzheted Őt!
- Ajándék a Desperadotól
- Három hét két földrészen a Desperadoval
- A Desperado az új albumról mesél
- Új album, újabb siker
- Ünnepi készülődés a Desperado háza táján
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál