- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Színes
Március 8 - Nőnap!
A férfi sorsa a nő
/2006-03-07/  << Nyomtatható verzió >>
Az a 40 000 new york-i munkásnő, aki utcára vonult egyenjogúságáért, nemzetközi figyelmet kapott. Ezt bizonyította, hogy az 1910-es koppenhágai kongresszust követően több nyugat-európai országban hivatalos nőnapot hirdettek, március  8-a hazánkban 1914-ben lett a „nők napja”.

Mit is tudunk mi nők, hogy már a világ kezdete óta a lábunk elé borul a teremtés koronája? Mit tudott Éva, Kleopátra,  Sisi,  Marilyn Monroe; a sarki fűszeres felesége, a hat gyermekes családanya, a lány a buszról...


Egy indiai legenda így meséli el a nők titkát: „Amikor a teremtő megteremtette a férfi, felhasználta az összes anyagi életalkatrészt. Miből teremtse meg az asszonyt? Nem maradt semmi tartós, kézzel fogható dolog. A teremtő sokáig gondolkodott, aztán vette a hold kerekségét, a kapaszkodó szőlőinda simulékonyságát és a fűszál remegését, a nádszál karcsúságát és virágok pompáját, a falevél könnyedségét és a napsugarak vidámságát, a felhők könnyeit és a szél állhatatlanságát, a nyúl félénkségét és a páva hiúságát, a papagáj-kebel lágyságát és a gyémánt keménységét, a méz édességét és a tigris kegyetlenségét, a tűz forróságát és a hó fagyosságát, a szarka fecsegését és a csalogány énekét, a daru csalárdságát és a vadkacsa hűségét.”

Mert benne rejlik mindez a feleség kedves szavaiban, az anya simogatásában és a lány kacsintásában.

Mindezekért a férfiak, de még a hétéves kisfiú is évről évre meglepi a NŐT. Egy szál virág, egy bonbon, vagy a manapság oly divatos 160 karakteres SMS kel ilyenkor útra, s szavak helyet beszél, megköszön, hálát ad, kényeztet.


Csendélet :)

„Az élet zenéjét a nők adják, akik őszintén, minden feltétel nélkül fogadják magukba a dolgokat, hogy érzéseiken át szebbé alakítsák át azokat”

  Kapcsolódó cikkek
- Nőnapi akció
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál