- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Színes
Hétköznapi bosszúságaink
Négyévente néhány hónap erőltetett menet
/2006-03-09/  << Nyomtatható verzió >>
Érdemes lenne számon tartani, hogy vajon hányadik kellemetlen periódusát is éli kis hazánk mostani választási időszaka. Bár nagyon valószínű, hogy ezen lehetetlen küldetés megoldására még maga Tom Cruise sem vállalkozna. Ezerrel dübörög a kampány, mondhatjuk, ilyenkor ez a természetes.

S mivel ilyen rövid most a szavazókért folytatott, számunkra végtelennek tűnő harc, minden hétre, sőt lassan már minden napra jut valami „újdonság”. Nem is kell messzire menni értük, hisz helybehozzák, nekünk elég csak az utcára kimenni s afrodiziákumként magunkhoz venni, magunkba szippantani a kampányplakátok által tolmácsolt okosságokat. Szegény választó mivel nem tehet mást némán és érdektelenül tűri, kicsit dühöng, „Már megint mire költötték a pénzemet” –mondja, majd elfordul és elindul a másik irányba. Megjegyzem, így sem telhet el úgy túl sok idő, hogy valahonnan ne mosolyogna rá Kovács Pistike (aki valószínűleg nem is érti, mi történik körülötte) vagy ne találkozna egy szomorú tekintetű fiatalemberrel esetleg egy öreg nénivel, akik a régmúlt szépidőket siratva azt kívánják, bárcsak visszautazhatnának az időben 4 évet.

Megcsináltuk.- mondják egyesek, mi pedig rávághatjuk, hogy tényleg meg?!

Leleplezések az egyik oldalon, cáfolatok a másikon és ilyenkor az ember arra gondol milyen messze is van még az a fránya április. Az eszköztár kifogyhatatlan. 

De még mielőtt valaki teljes elfogultsággal vádolna, azért beismerem, ez nemcsak magyar sajátosság. A politika valahogy mindenütt egyforma. Mi is csak azt csináljuk, amit bárki más. A jó öreg vérvonalat követjük.

Természetesen ez nem mentegetés, de az igazsághoz ez is hozzátartozik.

És hogy milyen az élet! Minden „jónak” vége szakad egyszer.

Szomorúan konstatáljuk, amikor Pistike és társai helyét átveszi a hipermarketek akciós termékeinek tömkelege s nosztalgiával emlékszünk vissza azokra a „szép” kampányidőszakbéli napokra.

Csak azt a csúnya cumit is vinnék már el egyszer!
  Kapcsolódó cikkek
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál