- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Sport - Belföld
Kamarás Iván a volán mögött
Valóra vált a színész álma
/2006-03-02/  << Nyomtatható verzió >>

Fotó: Gillette Team
Kamarás Iván
a Szalay Dakar - Gillette Team tagjaként a Dakarra készült. Színházi elfoglaltsági miatt azonban meghiúsult a hőn áhított megmérettetés. 

„Nagyon sajnálom, hogy nem vehettem részt a versenyen. Minden vágyam, hogy jövőre ott legyek a Dakaron. Persze addig még sok kihívás vár rám” - mesélte a színész.

A művész csupán annyit árult el, hogy elméleti és gyakorlati oktatásban is részesül, a szakmai vezető, Szalay Balázs irányításával.

Németh Ottó, a Gillette Team csapatkapitánya megerősítette információnkat, miszerint Kamarás hónapok óta keményen edz, heti több órában vesz rész a gyakorlatokon.

„Iván valóban komolyan veszi feladatát, éppen ezért a mai stábértekezleten hivatalos bejelentést tettem” -kezdte Németh. „Kamarás mostanáig a Gillette Team egyszerű tagja volt. A mai naptól immáron a versenyzőnk, pilótánk.”

Kamarás a bejelentést követően alig tudott szóhoz jutni, meghatottan köszönte meg a nem mindennapi lehetőséget. „Tényleg kemény hónapok állnak mögöttem. Komolyan vettem a feladatot, szívvel-lélekkel edzettem, készültem. Ottó bejelentése nagyon sokat jelent számomra, mindent megteszek, hogy méltó tagja legyek a férfiasan tökéletes csapatnak” - mondta meghatottan Kamarás.

A bejelentések sora azonban nem ért véget, Szalay Balázs is tartogatott egy kis meglepést Iván számára.


Fotó: Gillette Team
„Egy raliversenyző legfőbb álma, hogy egyszer a volán mögé ülhessen. Számomra is meghatározó pillanat volt, amikor először terepen vezethettem. Iván maximálisan készen áll a feladtra, így hivatalosan bejelentem, hogy májusban sofőrként debütál egy rangos magyar versenyen”.

"Nem tudom, mit tartogat még a mai nap, de ha ez így megy tovább infarktust kapok"
- mondta boldogan a színész. „Nem tagadom, hogy nagyon vártam már ezt a pillanatot, de egyetlen szóval nem sürgettem Ottót vagy Balázst. Bíztam benne, hogy nemsokára volán mögé ülhetek, de az remélni sem mertem, hogy ez néhány hét múlva bekövetkezik! Nagyon boldog vagyok és őszintén köszönöm a lehetőséget. Mostmár csak azt szeretném tudni, hogy ki lesz a navigátorom” – tette hozzá Kamarás.

„Ez egyelőre maradjon a mi titkunk” - mondta sejtelmesen Németh. „Annyit azért elárulok, hogy nem mindennapi lesz a szereposztás…” - tudtuk meg a csapatkapitányától.

Kamarás mindenesetre lelkesen folytatja a felkészülést, bízva abban, hogy hamarosan fény derül erre a titokra is.


  Kapcsolódó cikkek
- DNS-teszt dönt Kamarás Iván apaságáról
- Budapesti prológ a Dakar ralin?
- Ismét gyászolnak a Dakar ralin
- Ma beérnek Dakarba
- Újabb haláleset a Dakaron!
- Kisék folytatnák a Dakart!
- Irány a Rózsaszín-tó!
- Kamarás Iván felavatta az új Dakar autót
- Féltávnál a Dakar, remekel a magyar
- Dakar-rali: újra élesben
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál