- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Sport - Belföld
Kamarás Iván felavatta az új Dakar autót
Katonai terepen edzett a színész a Gilette Rally Team tagjaként
/2005-11-16/  << Nyomtatható verzió >>
Kamarás Iván
a Gillette Rally Team tagjaként a Dakarra készül. Bár a színész jó ideig sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta, hogy valóban részt vesz az idei versenyen, az már bizonyos, hogy ott lesz a megmérettetésen.

"Felkészülésünk fordulóponthoz érkezett. Szalay Balázs ma mutatta be a nyilvánosságnak a csapat legújabb autóját. Engem ért az a megtiszteltetés, hogy elsőként próbálhattam ki ezt a mindennel felszerelt, gigantikus tankkal rendelkező, zöld csodajárgányt. Ezúton is szeretném megköszönni Németh Ottó barátomnak, hogy bemutatott minket egymásnak; a ralizás régi álmom, ami az ő segítségével valóra vált." - kezdi Kamarás.

"Az első út joga a Gillette Rally Team tagjait illette, természetesen éltünk is vele. Balázs beleadott mindent, nem kímélte sem az autót, sem minket. Valóban szárnyaló percek voltak ezek. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy nem tűnt fel a furcsa háttérzaj. Akkor tűzijátékszerű hangként észleltem, ami tökéletesen illett az ünnepi pillanathoz.

Amikor kiszálltunk az autóból, akkor kezdett derengeni, hogy valami nem stimmel. Néhány méterre tőlünk ugyanis egy tank állomásozott, amit katonák vettek körül. Ekkor tudatosult bennem, hogy nem tűzijátékot, hanem puskaropogást hallottam. A csobánkai rali terep ugyanis egy tankpálya szomszédságában áll, ahol rendszeresen végeznek katonai hadgyakorlatot. Mi néhány méterrel a határterület előtt álltunk meg, szerencsére még időben.

Zord tekintetek meredtek ránk és ellentmondást nem tűrően felszólítottak, hogy hagyjuk el a helyszínt. Egyikünknek sem kellett kétszer mondani, iszkoltunk vissza az autóba" - mesélte a színész.

"Sok kalandban volt már részem az elmúlt években, de tankkal még nem találkoztam terepen"- meséli Szalay. "A sivatagban is számtalan veszély leselkedik ránk, de puskaropogás még nem hallatszott a háttérből. Azt eddig is tudtam, hogy kalandos sportot űzök, szerintem kiérdemeltük a férfiasan tökéletes címet" - tette hozzá mosolyogva Szalay Balázs.

Az továbbra is titok, hogy Kamarás Iván pontosan milyen minőségben lesz jelen a Dakar Rallyn, de az bizonyos, hogy képviselteti magát. Kérdésünkre a színész annyit felelt, hogy színházi elfoglaltságainak függvénye minden, néhány nap múlva erre is fény derül... 

Forrás: nice.hu

  Kapcsolódó cikkek
- DNS-teszt dönt Kamarás Iván apaságáról
- Budapesti prológ a Dakar ralin?
- Kamarás Iván a volán mögött
- Ismét gyászolnak a Dakar ralin
- Ma beérnek Dakarba
- Újabb haláleset a Dakaron!
- Kisék folytatnák a Dakart!
- Irány a Rózsaszín-tó!
- Féltávnál a Dakar, remekel a magyar
- Dakar-rali: újra élesben
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál