- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Bulvár - Regionális
Fürdőbál Hajdúszoboszlón
Dögös csajok, profi előadók, nagy buli
/2005-07-18/  << Nyomtatható verzió >>
Várták már az idei fürdőbált? Mi is! Ugyan annyira féltünk az esőtől, hogy be sem csomagoltuk kedvenc bulizós fürdőruháinkat, s helyére esernyőt pakoltunk, mégis sejtettük, jó buli lesz, mint minden évben. Ráadásul a beugró sem volt egetverő, még a hangulatfokozóra is bőven futotta. Igaz, ajzószerekre nem is nagyon volt szükség, hiszen előbb a lányok, aztán a fellépők gondoskodtak a jó kedélyről.Délutántól egészen estig a „Hajdúság Szépé”-t kerestük, számtalan sudár leányzó között. Hál’ Istennek nem kellett csontig rágott világbéke-monológokat hallgatni, elég volt egyszerűen gyönyörködni az idomokban. Persze, nem egy Miss World választás zajlott, de igazán nem panaszkodhatunk: a külföldiek azt mondják, a magyar nők szépek, s lám a hajdúságiaknak sincs szégyenkeznivalójuk. Első helyezettként üdvözölhettük Papp Zsuzsát, aki 17 éves, debreceni lányként magáénak tudhatta a 100.000,- forintos fődijat, az egy éves VIP fürdőbelépőt és az egy hétvégére szóló Aquapark belőpőt. Második helyezett a 24 éves, debreceni Domokos Dóra lett, míg a harmadik helyet a 20 éves, szintén debreceni Bányász Borbála foglalhatta el.

A fellépő együttesek nem kaptak túl sok időt a szórakoztatásra, így a buli igen pörgősre sikeredett, a cél ugyanis az volt, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző zenei stílust. Az újabban nemzetközi karrierre áhítozó Krisz Rudi még itthon van, ő kezdte a bulit a kamasz lányok legnagyobb örömére. A szépségkirálynő megnevezése, a korona felhelyezése, és az azt követő ajándékosztás után Dukai Regina kapott lehetőséget néhány dalocska erejéig. Meg kell jegyeznünk, az egykor szépségével is nyertes ifjú hölgynek van hangja, de vannak nála jobbak is. Nem hangban, de zeneiségben és főként a közönség fanatizálásában például simán verte L.L. Junior, aki két táncosával nagyon nagyot alakított! Nem volt megállás, a srácok tényleg kitettek magukért, a ráadás után „kimosva”, de elégedetten jöttek le a színpadról. De előbb még  adtak némi munkát a biztonságiaknak, hiszen nem hagyhatta ki a „kiscsávó”, hogy a közönség „közé” ne ugorjon. Persze aztán vissza is pattant a színpadra, majdnem úgy, ahogy lejött.

Hogy ne csak a fiatalok kapják meg a magukét, kis késéssel, kutyafuttában beesett a színpadra Balázs Pali. Nos, élőben sem megnyerőbb, de biztos csak a mi ízlésünkkel van baj. Motyogott valamit egy szegedi fellépésről, meg 180-190-es tempókról az úton, aztán eldanolta nótáit és sikerben fürödve távozott. Főként, mivel a tömegbe ugrás receptjét még volt ideje ellesni L.L.-től, amivel rögtön okot is adott rá, hogy illegális fogadóirodát nyissunk azoknak, akik arra akartak tétet tenni, hogy ifjú kollégájához hasonlóan vissza is ugrik, avagy inkább a művészfeljárót választja. Az oddsokat már elfelejtettük, de az eredmény nem volt kétséges. Be is zártuk ezt a témát.


Főműsorszámként DJ Scaty lemezbemutató koncertje okozott nagyon kellemes perceket. Egy bevezető-bemelegítő szám után énekesnőjével, Wachsmann Ildikóval és táncosaival adtak profi műsort. A Vigyázz Rám! - melynek klipjét már láthattuk egyes televíziókban - után az új dal, a Régi Álmok is elhangzott, külön érdekesség, hogy éppen ezen a koncerten rögzítették a videokliphez szolgáló képanyagot, melyet - amint elkészül -Magyarország legnagyobb zenei csatornáján is láthatunk. Meghívott vendégként Szatmári Orsi is fellépett, kicsit meg is énekeltette a közönséget a Barátok közt című sorozat betétdalára (igen, amit hétköznap esténként szoktak nézni, azt ő énekli). Jó befejezése volt ez egy nyáresti bulinak, reméljük egyre többet találkozunk velük, s nem mellesleg: augusztusban ismét lesz fürdőbál!


Igaz, a hangulat fergeteges volt, ki is melegedtünk, de nem csobbantunk ruhástul a medencébe, sőt, mások sem (legalábbis nem találkoztunk kívül elázott figurákkal, s talán meglepő: belül elázottakból sem volt sok).  Kapcsolódó cikkek
- Több ezer látogató a Megyei Csikósversenyen
- Dj. Scaty – Kell, Hogy Várj
- Vigyázz rám! - DJ Scaty "új" utakon
- Nagyszabású fejlesztések Hajdúszoboszlón
- Kitüntetettek Hajdúszoboszlón
- Egyre többen pihennek a fürdővárosban
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál