- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce
 
Kezdõoldal - Tűzoltósági hírek
Rengeteg tűzeset Balmazújvárosban
Állták a sarat a tűzoltók
/2005-04-05/  << Nyomtatható verzió >>
A szolgálat kicsit érdekesebb volt az eddig megszokottaknál. A tegnapi nap túlnyomó részét Balmazújvárosban töltötték a debreceni tűzoltók, ám nem egy, hanem három egymást követő igen jelentős tűzesetnél.
Az első esetnél négyezer kéve nád égett, veszélyeztetve még további nyolcezret,és nem utolsósorban négy lakóházat. Mivel a megye többi részében is "égett a határ", csupán három kocsival oltották bőszen majdnem hat órán át az égő kévéket, és védték a lakóházakat.
A laktanyába éjféltájt visszaérkezve, még ki sem fújták magunkat, máris jött a jelzés: 10x10 méteres lakóház, valamint a mögötte lévő 20x6 méteres istáló ég! És mi sem természetesebb, ez is Balmazújvárosban. Ehhez a tűzesethez szintén három kocsi vonult, és két óra leforgása alatt sikerült megfékezni a tüzet. Személyi sérülés szerencsére nem történt, az istálóban lévő négy szarvasmarhát is sérülés nélkül sikerült kimenekíteni a lángokból, két választási malac benn égett. Sajnos az anyagi kár is jelentős.
Ám még be sem fejezték az oltást, újabb jelzés érkezett: a balmazújvárosi halastónál több hektár területen lábon álló nádas ég. Az erőiket megosztva vonultak az újabb tűzesethez, amit a terepviszonyoknak köszönhetően megközelíteni sem volt egy egyszerű feladat. A már megszokott három fecskendő legénysége nem kis erőfeszítés árán tudta csak megfékezni a több méter magas lángokat. Mire végeztek, már majdnem reggel volt. A tűzesetek keletkezési körülményei még vizsgálat alatt.

Forrás: Debreceni Tűzoltóság


  Kapcsolódó cikkek
- Fenyvestűz Debrecen mellett
- Leégett egy Víkendház
- Tetőszerkezet égett éjfélkor
- Melléképület kapott lángra a gazégetés miatt
- Dohányzás okozta a tüzet
- Lakóház égett Hajdúszoboszlón
- Árokba rohant egy autó a 4-esen
- Tűz a nyíradonyi raklapüzemben
- Tűz és füst Debrecen több pontján
- Lakóház ég Hosszúpályiban
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál