- Kezdőoldal   Apró   Fórum   Humor   Mobil   myPage   Modell   Randi   Erotika  
 
Nap képe
Nap vicce




 
Kezdõoldal - Bulvár - Külföld
Jamie Foxx és az élvezetek
Idén akár két Oscart is nyerhet a színész
/2005-02-23/  << Nyomtatható verzió >>

Jamie Foxx
Idén akár egyszerre két Oscart is nyerhet Jamie Foxx, de ezen csak az csodálkozhat, aki nem tudja, hogy a 27 éves sztár mennyire szereti halmozni az élvezeteket. Foxx ugyanis legújabb interjújában bevallja – vagy inkább eldicsekszik vele –, hogy néhány éve öt nővel sikerült ágyba bújnia egyszerre. Igaz, utána rögtön hozzá is teszi: valóban csupán ágyba bújásról volt szó, hiszen mindössze tévét néztek, ő, meg az öt nő. Aztán, hogy szó ne érje a ház elejét, elereszt még egy kis macsó dumát, azt ecsetelvén, hogy leginkább úgy bánik a nőkkel, mint az autókkal. – Az ember vesz egy Mercédeszt. Tök jó vele furikázni, de pár év után kijön egy új modell, nagyobb teljesítmény, áramvonalasabb karosszéria, és akkor rájössz: apám, ez kell nekem! Becseréled, és az egész kezdődik elölről.
Jamie persze nem titkolja, hogy az igazira vár, és akkor vége a nagy csajozásnak. Természetesen ezt az álmát is autós macsó nyelven fejezi ki: – Az ember valójában a klasszikus modellre vágyik. Ahogy megtalálod a te 57-es Chevy-det, tudni fogod, hogy most már kikötsz mellette egy életre!
Foxx a Collateral – A halál záloga és a Ray című filmekben nyújtott alakításaiért kapott idén Oscar-jelölést (legjobb mellékszereplő, illetve legjobb főszereplő kategóriákban), és nem kizárt, hogy el is nyeri mindkét aranyszobrocskát. (Ray – már a mozikban!)

Forrás: uipduna.hu



  Kapcsolódó cikkek
- Goromba Foxx
- Jamie Foxx elmenekítette Oscarját
- Miért utálja Bushékat Jamie Foxx?!
- A mélyből a csúcsra: Jamie Foxx mint Ray Charles
- Oscar-esélyes a Collateral – A halál záloga taxisofőrje?
 
Bejelentkezés
Név:

Jelszó:

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Keresés

rovaton belül
Keress


Randi

Impresszum   Médiaajánlat   Partnereink
© 2005 Debreceni InfoPortál